Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondanál a kislányodnak,...

Mit mondanál a kislányodnak, őt miért nem viszi sehová az apja,csak az öccsét?

Figyelt kérdés
Az exem a láthatásokkor mindig csak a kisfiúnkat viszi el, a lányunkat nem, mert mindig "fiús program" van. De a kislány már nem fogadja el ezt a kifogást, a hétvégén is sírt, hogy miért nem mehetett velük. Természetesen igyekszem kompenzálni őt, én is elvittem vidámparkba "csajos programra", de már előre félek a következő láthatástól, hogy mit fogok neki mondani.

2022. aug. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz mit mondani, csak, hogy "fiús program".

Beszélj az exeddel, nonszensz, amit csinál. Tönkreteszi a 2 gyerek kapcsolatát, és mindkettejük lelkében komoly károkat okoz, nagyon sokba fog kerülni a pszichológus nekik hosszú távon.

Mióta tart ez, mekkorák a gyerekek?

2022. aug. 11. 15:21
 12/79 anonim ***** válasza:
98%
Fordulj a gyámhivatali ugyinteződhöz tájékoztatásért. Gondolom ma is 16-ig bent vannak.
2022. aug. 11. 15:22
 13/79 A kérdező kommentje:
A lányom 8, a fiam 5 éves. Kb.8 hónapja.
2022. aug. 11. 15:24
 14/79 anonim ***** válasza:
98%
Az igazat. Az exed egy hímsoviniszta barom.
2022. aug. 11. 15:38
 15/79 anonim ***** válasza:
89%

Az nem derült ki a számomra, hogy mondtad már az exednek, felfogja-e, milyen káros ez a lányotoknak? Hogy milyen rosszul érzi magát a kislány? Igenis el kell neki mondani, legyen bűntudata, már ha ilyen ember egyáltalán képes bűntudatot érezni.

A kisfiú sem kérdezi az apját, a tesó miért nem mehet velünk?

Egyszerűen fura az egész helyzet. Nyilván a fiad láthatását nem akadályozhatod, nem is ezt kéne, de nekem abszurd, hogy te is asszisztálsz ehhez. Én igenis számonkérném, elmondanám, mit is érez a kislány, miután ők elmennek, meg mikor hazahozza az öccsét. Mert valószínűleg fogalma sincs róla. Ezért vágnám a képébe, mit csinál.

2022. aug. 11. 17:00
 16/79 A kérdező kommentje:
Nem asszisztálok semmihez, de köszi a kedvességed💋
2022. aug. 11. 17:20
 17/79 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is asszisztálsz mert engeded hogy így bántsák a lányod. Beszélj az exeddel és kérj jogi tanácsot. Amennyiben nem teszed ezt, te is bűnös vagy.
2022. aug. 11. 17:30
 18/79 anonim ***** válasza:
70%
#16 Értem, akkor bocsánat. De a többi részére tudnál reagálni? Mit beszéltél eddig az exeddel erről? Hogy reagált rá?
2022. aug. 11. 17:36
 19/79 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan azt hiszitek, hogy az ilyenekkel lehet beszélni? Hogy egyáltalán érdekel egy ilyen spermadonort, hogy milyen károkat okoz? Sőt, az ilyen direkt csinálja.
2022. aug. 11. 17:42
 20/79 anonim ***** válasza:
64%
#19 Lehet vagy nem lehet, de hogy kierőszakolnék egy ilyen beszélgetést vele, az biztos.
2022. aug. 11. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!