Baj, ha ezentúl nem szeretném sehová elengedni a sógornőmmel a gyerekemet?
A 6 éves lányom a feleségem húgánál volt egy napig. Hazajövet azt mondta, hogy látta ahogy egy másik néni puszit adott a nagynénje szájára. A feleségem rögtín rávágta, hogy biztosan arcra puszi volt, rosszul látta a gyerek. De én azért rákérdeztem, mert tudom, hogy nem hülye a gyerek. A sógornőm pedig beismerte, hogy újabban van egy barátnője, akinek szokása, hogy szájra puszival üdvözli a közeli barátnőit, így őt is. Azt mondja semmi több, és az a nő is férfiakkal szokott randizni, csak van ez a szokása, ő meg nem akarja megsérteni.
Én pedig el is fogadom ezt a sztorit, viszont nem szeretném ha a 6 éves lányom előtt máskor is gyakorolná az a nő ezt a szokását, mert ez nem gyereknek való.
Hát én nem engednem el olyannal a kiskoru gyerekemet, akinek gyökeresen más erkölcsi felfogása van mint a családomnak.
Szerintem nem baj.
4-es kiválóan látja a helyzetet. :-)))
Nekem TÉNYLEG van ilyen korú gyerekem, és pontosan tudom, hogy a gyereknek ez föl se tűnt volna. Ui. ő nem látja át a különbséget a baráti puszi és a szerelmes, szájra adott puszi között. És nem érdekelné ez annyira, hogy MAGA hozza elő a témát otthon.
Nagynéni találkozott egy barátnőjével - ennyi lett volna a történet.
Adott-e puszit az a nő neki?
Ha igen, hova: az arcára, a szájára vagy a fenekére?
Ezt csak akkor mondaná el külön, ha rákérdeznél.
MAGÁTÓL nem hozná elő, mert nem lenne számára jelentősége.
És mit gondolsz? Attól leszbikus lesz a lányod, ha ilyet lát? Vagy mi a gondod?
Egy biztos: ebből csak te csinálsz ügyet, a gyerek nem.
Ha rákérdezne, és elmondanám, hogy két néni és két bácsi is szeretheti egymást, és olyankor puszit adnak ők is egymásnak.
(Nekem megvan a Meseország mindenkié mesekönyv, és fogom is olvasni a születendő gyerekemnek. 🙂)
Hűha, lebukott a sógornő hogy azért mégse csak a pasikat szereti. A sztorija kamu.
Ha nem akarod engedni oda a gyereket ne tedd, de hogy mivel fogod indokolni, az érdekes lesz. Hiba lenne amúgy nem engedi. Előbb utóbb úgyis meg fogja tudni hogy vannak másabb emberek is, ezt nem kell titkolni, főleg ha rákérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!