Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondanál a kislányodnak,...

Mit mondanál a kislányodnak, őt miért nem viszi sehová az apja,csak az öccsét?

Figyelt kérdés
Az exem a láthatásokkor mindig csak a kisfiúnkat viszi el, a lányunkat nem, mert mindig "fiús program" van. De a kislány már nem fogadja el ezt a kifogást, a hétvégén is sírt, hogy miért nem mehetett velük. Természetesen igyekszem kompenzálni őt, én is elvittem vidámparkba "csajos programra", de már előre félek a következő láthatástól, hogy mit fogok neki mondani.

2022. aug. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 A kérdező kommentje:
Te szajkózod reménytelenül ugyanazt a hülyeséget, mit ráadásul semmivel nem is tudsz alátámasztani. Fogd fel, hogy nincs olyan törvény ami kényszerítené hogy akarata ellenére elvigye a gyereket, nem fog egy fog jogász se a háta mögött állni mimden hétvégén és figyelni hogy tényleg elvitte-e. Nincs ilyen,világos? De ha van szívesen veszem a linket a törvénycikkelyről.
2022. aug. 11. 20:58
 42/79 anonim ***** válasza:
28%

Pont, végeztem. Részemről a fáklyásmenet.

Írtam néhány jóindulatú kommentet, tanácsot, de a kérdező - már ha igaz ez az egész történet - csak két dolgot tud tenni: lepontozni és agresszív válaszokat adni.

Ha csak ennyi telik tőle, minek foglalkozzunk mi, idegen emberek ezzel a problémával?

Tegyen, amit akar, majd a gyerekeitől visszakapja.

Szemellenzős, lusta, nem való anyának.

Csak a kicsiket sajnálom, hogy ilyen helyre születtek.

2022. aug. 11. 21:04
 43/79 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyen emberek, mint ti, minek szaporodnak?

8 éves előbb-utóbb felfogja, hogy az apja őt nem szereti, csak az öccsét. Aztán az ilyen emberekből lesz lelki nyomorék, aki vagy minden pasival is összefekszik, mert az apai szeretetet keresi, vagy utálni fogja az összeset, az öccsével az élen.

2022. aug. 11. 21:04
 44/79 anonim ***** válasza:
50%
#42 Egyetértek, én is pont ugyanígy gondolom.
2022. aug. 11. 21:09
 45/79 A kérdező kommentje:
A jóindulatú kommentek között mégsincs egy link a nemlétező törvényedről. Pont jogilag lehetetlen a nagy tanácsod. Ha ilyen analfabéta vagy ne dobálózz a joggal légyszi.
2022. aug. 11. 21:16
 46/79 A kérdező kommentje:

Nem morgoni kell, hanem alátámasztani amit álllítasz.

A második mondatot meg gondolom magadról írtad, egyet is értek vele, remélem soha nem lesz gyereked. Úgy nem lehet élni Magyarország területén, hogy lövéded sincs a magyar állam törvényeiről.

2022. aug. 11. 22:25
 47/79 anonim ***** válasza:
46%

Elkéstél, már van kettő.

De az én férjem normális.

2022. aug. 11. 22:39
 48/79 anonim ***** válasza:
88%

Kerdezo, ritka arrogáns vagy.

Valóban, a törvény szerint nem lehet kötelezni az apát a lathatasra. Eltiltani viszont el lehet tőle. Ha pici értelem szorult volna beléd, akkor megfogadnad a tanácsokat és elmennel egy ügyvédhez. Az felvilágosítana róla, hogy beadhatnal egy kérelmet q kapcsolattartas módosítására. A kérelemben leírhatnad, hogy q lányod mentális egészségére káros, hogy az apja őt soha nem viszi lathatasra, ellenben az öccsét igen. Mivel ez a viselkedés azt tükrözi, hogy apuka magasról tesz a gyereke érdekeire és érzelmeire, kéred, hogy vagy csak és kizárólag együtt vihesse el a gyerekeket lathatasra, vagy szüntessék meg q lathatasi jogát. Szívesen.

2022. aug. 12. 07:17
 49/79 A kérdező kommentje:
De hülye vagy istenem...Neked kéne inkább menned pszichiátriai tanácsadásra ha azt hiszed így működik a láthatás.
2022. aug. 12. 08:55
 50/79 anonim ***** válasza:
85%

Mármint hogy? Ha a gyerek mentális egészsége miatt a bíróság megvonja az apjától a láthatást, utána te döntöd elbhogy hagyon-e őket találkozni. És utána mondhatod az apának, hogy akkor látja a fiát ha a lányát is akarja. Ennyi.

Amúgy meg tudod kivel beszélj így? Azt vágod hogy eddig nem velem vitáztál, ugye? Fogd vissza magad.

2022. aug. 12. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!