Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyesek szerint miért baj, ha...

Egyesek szerint miért baj, ha egy gyerek nyaral?

Figyelt kérdés

3.5 eves gyerekem van. Idén is jöttünk 2 hetre tengerpartra nyaralni, epp itt vagyunk még

A sógornőm indulás előtt is többször "belém kötött", csak ezeket a megjegyzéseket teszi, pl "szegénynek hogy lesz ott meg a napirend" (ez a napirend az élete) meg "biztos fél idegen helyen majd" meg hasonlókat tud mondani..

Nem első nyaralásunk vele, voltunk már tavaly is tengerparton illetve 2*3 napot belföldön is.

Sosem volt semmi gond.

Repülőn ül normálisan, es szuperül erzi magát itt most is, egesz nap furdik homokozik, semmi baja

Mielőtt jöttünk egyik kollegám is hallottam, hogy mondta valakire, hogy kisgyerekkel minek nekiindulni és húzni a repülőn meg ide oda? Neki mondtam is,hogy jó előtt mondja mert mi is megyünk,nem szenvedni viszem..

Egyszerűen nem értem miért gondoljak többen hogy egy gyereknek a nyaralás kín...én sose láttam még ilyen boldognak a gyerekemet mint most itt. Miért hihetetlen az hogy egy gyerek is szeret nyaralni?

2022. júl. 24. 23:31
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Nem egy db gép megy per nap..hanem rengeteg, és minden nap..azért az nem kevés ember. De lényegtelen a történet szempontjából :)
2022. júl. 25. 18:20
 42/43 anonim ***** válasza:
94%

Úgy látszik ez megint olyan kérdéskör, hogy csak az a jó, ahogy adott ember csinálja, bármilyen más eltérő gondolkodás csak rossz lehet.

Én is tengerpart párti vagyok, sosem mennék strandra. Tömeg van, csillagászati áron egy sz@ros sültkrumpli, ha már kifizettem a napijegyet/belépőt, igen rossz szájízzel csomagolna össze az ember, mert a gyereknek épp sz@r kedve van. Mi a parton kivettünk egy apartmant, minden ment a rendes napirendje szerint, csak nem játszóra mentünk, vagy dédihez, vagy foglalkozásra, hanem le a partra. Teszem hozzá, egy hét Balaton semmivel sem olcsóbb, mint egy hét Adria, mivel nekünk így is úgy is távolságot kell megtenni, inkább bevállalunk pár órával több autózást, mert nekünk ér ennyit. Mert mi úgy állunk a kérdéskörhöz, hogy a család nem csak gyerekből áll, vannak ott más lények is, akik szintén lehet szeretnék jól érezni magukat. Ha mindenkinek így jó, akkor miért ne lehetne menni? A gyerek jól bírja az utazást, az én szüleim eleve az ország másik felében laknak, ami nem 1 óra autóút, szokva van a dologhoz. Igen, vannak kockázatok, de ahogy autópályán lehet dugó, úgy a strandon is lehet, hogy mire odaértek már nem lesz árnyék, vagy heringpartiban kell jól éreznetek magatokat (idén a parton alig volt ember, nemhogy tömeg), vagy mikor a gyerek kitalálja, hogy lángost kér, addigra kilométeres sor lesz.

Meg ez a “miből telik családdal”. Komolyan az embernek magyarázkodnia kell, hogy miből van pénze? Abból képzeld, hogy dolgozik, hogy valószínüleg továbbtanult anno és sikerült jó végzettséget választania. Én is kérdezzem meg, hogy Kasszás Jucikának ugyan miből telik 3 méteres neon színű karmokra, hajvonalig érő műszempillára, 8 aranygyűrűre meg arany nyakláncra?

2022. júl. 26. 08:14
 43/43 anonim ***** válasza:
Mi járunk nyaralni 2.5 éves kora óta. En azzal nem értek egyet, mikor ide-oda utaznak egész évben. De ilyet élőben nem ismerek, csak instán látok. Egy nyaralas sokat kivesz a gyerekből, utána teljesen jól megvan itthon hónapokig. Még mondja is, hogy inkább itthon legyünk, játszira se menjünk.
2022. júl. 26. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!