Miért akarnak egyesek 45-50 évesen anyává vagy apává válni?
Butaság magadból kiindulni, több gyerek születik egészségesen még ebben a korban is, mint beteg.
Én nem ítélem el őket, az ő döntésük.
Semmivel nem rosszabb mint tizenévesen az a 30as anyád látni a diszkóban. Másnak meg máshogy keseríti meg a szülő az életét.
A gyerekvállalás igazából nem kor, hanem személyiségfüggő.
Az én uram most lesz januárban 44, és most állunk neki a 2. Gyereknek.
Valamelyest a kromoszómabetegségek rizikója magasabb, de ezekre lehet szűrni.
60 felett minden nap ajándék? Jó vicc.
Az én anyukám engem 40 évesen szült, most 74 éves, minden nap órákat sétál a kutyával.
Sok 60 felettit ismerek, mind jól tartja magát, nem is látszódik rajtuk a kor.
Nem értem itt gyikon miért gondolják sokan, hogy nyugdíjasként sz.ar öreg az élet.
Nem ertek veled egyet. Azt ertem, hogy neked rossz es sajnalom. De pl az exem noveret az anyukaja 23 evesen szulte es pont ugy jart, mint te. Ertem, hogy valamit muszaj hibaztatnod. Vagy a kolleganom anyukaja meghalt mikor 6 eves volt. Talan ha a 30-at betoltotte. Apukaja nevelte fel. Neki 2 lombikos gyereke van a 3. meg meglepi baba lett. 40 eves volt mar. Bevallaltak. Most vetettek volna el? Tok egeszseges kissrac. Mondjuk elment magzatviz mintavetelre vele.
Nem lehet altalanositani. Naponta halnak meg sajnos fiatal emberek, akiknek gyereke van. Es sajnos nem egy serult gyereket ismerek, akik fiatal szuloknek szulettek.
Igen, akinek idosebb szulei vannak sajnos hamarabb elmennek, de semmi sem garantalja, hogy a fiatal szulok nem. Nekem is volt par felarva osztalytarsam meg altalanosban is. Betegseg, baleset. Es az egyik baratnom akinek az apukaja meghalt igaz, hogy 60+-os volt amikor a baratnom 20, de autobalesetben halt meg. Az en nagypapam is 54 evesen, nem is emlekszem ra. Szoval semmi semmit nem jelent sajnos. A kor csak egy szam.
Mert nem számít semmi, csak az hogy ők mit szeretnének. Ha gyereket akarnak 50 évesen, akkor lesz is, mert ugye miért ne, hisz 2020 van.
Nem gondolnak ezek tovább, eddig látnak csak, az már mindegy hogy mi lesz a gyerekkel, majd megoldja ahogy akarja, a lényeg az, hogy neki szülnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!