Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért állítják itt, hogy nem akarnak többet szerelmesek lenni?
Én személy szerint nem akarom átélni újra az egész varázsát, megismerek valaki, megtetszik meglátom a belső értékeit, hogy mennyire csodás és jó lelkű, majd megszeretem. Végre lekezdek hinni abba, hogy lehet végre egy olyan valaki az életemben akiért érdemes élni, a mindennapokban felkelni de ez gyorsan szerte szokott foszlani és ez után szokott jönni a kijózanító fázis, hogy mást szeret, nem jövök be neki vagy hasonló dolgok.
Pontosan ezért nem akarok én az lenni.
Én egyszer voltam nagyon nagyon szerelmes. Hát akit szerettem jól átvert és megalázott. Nagyon megszenvedtem az egészet. Nem akarom megint ezt átélni. Egy ideig én sem akarok szerelmes lenni az biztos...
20/L
Szeptemberben megismerkedtem egy végzős sráccal,első látásra egymásba szerettünk,ő volt az első szerelmem.Ő volt az aki eltervezte,hol fogjuk tölteni a jövő nyarat,a szilvesztert,stb.Sokat voltunk együtt,mások is mondták hogy irigylésre méltóan szeret.Azonban az álom csak 1 hónapig tartott:közölte,hogy nem szeret,nem szerelmes belém,nem akar komoly kapcsolatot(azzal indította az egészet hogy komoly kapcsolatot akar)szakítsunk.Később visszahallottam mástól,hogy ez a srác csak a szexre megy,aztán dobja a lányokat,ráadásul másfél-2 hét múlva már egy olyan lánnyal volt,aki pucsítós képeket tett fel magáról 17 évesen.
2 hónap volt mire túlléptem rajta,jött egy másik srác.A barátnőim is észrevették hogy mennyire tetszem neki,állandóan bámult.Többször is beszéltünk,nagy volt az összhang köztünk,egy húron pendültünk,mindenki a nyakát tette volna rá hogy összejövünk,köztük én is.Aztán a szemem láttára csókolt meg egy olyan lányt,aki szintén mindenét kirakja a facebookos képein.
Tudom hogy mások 1000x nagyobb fájdalmat élnek át,de ez nekem bőven elég volt arra hogy egy jó ideig ne engedjek senkit se közel magamhoz.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!