Miért nem tudják egyesek felfogni, hogy nem kell még egy gyerek, és miért akarnak sokan rábeszélni, hogy de kell még egy gyerek?
Én el sem tudom képzelni, mi a jó abban, hogy nincs valakinek testvére. A húgaimmal mindent meg tudok beszélni, az öcséim mindenben segítenek. Egyetlen barátság sem tudja ezt a kapcsolatot pótolni.
Szülőként is könnyebb egyébként, sokkal több időm van főzésre, vagy akár a férjemre, mert nem csak én tudom őket szórakoztatni, elvannak együtt. Csoda a kapcsolatuk, hatalmas élmény látni, mennyire szeretik egymást.
Ettől függetlenül egyetlen egyke gyermeket nevelő barátnőmnek sem mondanám, hogy szüljön még akármennyit, hiszen millió és egy oka lehet arra, hogy nem, kezdve ott, h akarnak, csak nem jön össze, folytatva az anyagiakkal vagy akár a kapcsolat minőségével.
Az én tapasztalatom is az, hogy két gyerekkel - ha normálisan vannak nevelve - könnyebb, mint eggyel, és egy jó testvéri kapcsolat nagy szociális, érzelmi háló felnőttként.
De persze a te életed, neked kell dönteni, senkinek sincs joga beleszólni.
Nálunk szintén erőltetik. De mi nem akarunk még egyet. Egy bőven elég. Főleg a mai világban felelőtlen dolog több gyereket bevallani!!!
Leszarom ki mit mond! Még ki is oktatok mindenkit aki ezzel jön hogy "de hát kell még egy gyerek"
Menjen azt szuljon helyettem is! Majd az állam felneveli! A sok potyaleso csak a segélyek végett ellenek....
Én erre, hogy "de kell még egy gyerek", "kell kistesó" stb, mindig azt mondom: kinek kell?
Csak sajnos ez nem azt a reakciót váltja ki amit kéne, nem némul el senki a vagány beszólástól, hanem azt mondják, nekem, ill. a gyerekemnek kell. Na itt veszítem el általában a finom nőiességemet 😂😂
40N, egy db 8 éves gyerekkel 😉
Garancia arra sincs, hogy ti előbb haltok meg, mint valamelyik gyereketek. Sajnos sok ilyen esetet tudok.
A férjemnek is meghalt a testvére, a szülei még élnek. Szóval ő is "egyedül" maradt, hiába volt testvére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!