Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tanítsam meg a fiamat...

Hogyan tanítsam meg a fiamat biciklizni, ha én sem tudok?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam megtanulni biciklizni és úgy tűnik a fiam is örökölte az egyensúlyérzékemet. Hogyan tudnék neki segíteni, ha pótkerékkel együtt is mindig felborul? 7 éves. Futóbiciklizni sem tud, kismotorral ügyesen ment/megy.
2022. jún. 20. 07:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
21%

#8 de ez a segítség legfeljebb nyíl egyenes úton működik. Amint kanyarodni próbál jobb esetben felborul, rosszabb esetben egy teljesen hibás kanyarodási mód rögzül, aztán csodálkozik hogy miért nem megy kitámasztó kerék nélkül.

El kéne már felejteni végre. Csak azért árulják, mert pénz van belőle, de valódi haszna nem sok, többet árt.

2022. jún. 20. 10:59
 12/30 anonim ***** válasza:
72%

10!

NEM. Ketkerekuvel SOHA nem dőlök. Megegyszer, van háromkerekű bicajom. Azzal dolnom kell, különben lépések róla. A sima ketkerekuvel nem. Ha hosszú ideig a 3 kerekűt hasznalom, és utána a ketkerekut, nagyon kell figyelnem, hogy ne doljek be a kanyarban, mert különben elesek vele.

2022. jún. 20. 11:10
 13/30 anonim ***** válasza:
32%
Csak nem érzed. Csinálj magadról videót, látni fogod. Nem tudsz egy átlag 20-25 km/h tempóval kanyarodni dőlés nélkül mert esés a vége. Lehet nem érzed, hogy dől, ezért javaslom a videót.
2022. jún. 20. 11:17
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem jó az egyensúly, annak oka van ( jàrtunk fejlesztésre egyensúlyproblémát is feszegették..)
2022. jún. 20. 11:48
 15/30 anonim ***** válasza:
69%

Hagyjad, ne eroltesd. Az en 7 evesemet sem erdekli, ra sem akar ulni,

Engem 9 evesen tanitott meg a mamam.

Most csak elveszed a kedvet ezekkel az esesekkel.

2022. jún. 20. 11:50
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy kivel fog biciklizni ha mégis megtanul? :)

Nekem a 3 évesem is 10+ km-t biciklizik, futva már nem igazán tudom követni. Az 5 éves pedig 30km, 15-20km/h tempóban. Azt már tényleg nem tudnám máshogy, csak biciklivel kísérni.

2022. jún. 20. 12:07
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem én erőltetem, hanem ő. Én már elengedtem ezt a bicikli kérdést, de a barátaival szeretne majd menni, mert nagyon sokat meséltek neki arról, hogy hova mennek a nyáron biciklivel. Az egész osztályból csak ő nem tud... A tanárnője azt mondta neki, hogy majd a nyáron tanuljon meg, mert így jövőre a sportnapon majd ő is mehet fagyizni az osztállyal. Idén nem mehetett, ott kellett maradnia a suliban. 😕
2022. jún. 20. 12:30
 18/30 A kérdező kommentje:
Járunk fejlesztésre, mert mással is baj van, nem csak az egyensúlyával.
2022. jún. 20. 12:31
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Na és a tricikli nem lenne megoldás neki? Mondjuk nem tudom Magyarországon lehet e kapni ekkora gyereknek valót.
2022. jún. 20. 12:38
 20/30 anonim ***** válasza:
77%

"Járunk fejlesztésre, mert mással is baj van, nem csak az egyensúlyával."

Akkor viszont a fejlesztő tanárával/orvosával kellene beszélni, mert ez egy más helyzet sajnos.

Azért nem szép a tanártól, hogy az iskolában hagyta, és nem fagyizhatott az osztállyal. :( Nem igaz, hogy nem lehetett volna megoldani.

2022. jún. 20. 12:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!