Hogyan tanítsam meg a fiamat biciklizni, ha én sem tudok?
#8 de ez a segítség legfeljebb nyíl egyenes úton működik. Amint kanyarodni próbál jobb esetben felborul, rosszabb esetben egy teljesen hibás kanyarodási mód rögzül, aztán csodálkozik hogy miért nem megy kitámasztó kerék nélkül.
El kéne már felejteni végre. Csak azért árulják, mert pénz van belőle, de valódi haszna nem sok, többet árt.
10!
NEM. Ketkerekuvel SOHA nem dőlök. Megegyszer, van háromkerekű bicajom. Azzal dolnom kell, különben lépések róla. A sima ketkerekuvel nem. Ha hosszú ideig a 3 kerekűt hasznalom, és utána a ketkerekut, nagyon kell figyelnem, hogy ne doljek be a kanyarban, mert különben elesek vele.
Hagyjad, ne eroltesd. Az en 7 evesemet sem erdekli, ra sem akar ulni,
Engem 9 evesen tanitott meg a mamam.
Most csak elveszed a kedvet ezekkel az esesekkel.
Amúgy kivel fog biciklizni ha mégis megtanul? :)
Nekem a 3 évesem is 10+ km-t biciklizik, futva már nem igazán tudom követni. Az 5 éves pedig 30km, 15-20km/h tempóban. Azt már tényleg nem tudnám máshogy, csak biciklivel kísérni.
"Járunk fejlesztésre, mert mással is baj van, nem csak az egyensúlyával."
Akkor viszont a fejlesztő tanárával/orvosával kellene beszélni, mert ez egy más helyzet sajnos.
Azért nem szép a tanártól, hogy az iskolában hagyta, és nem fagyizhatott az osztállyal. :( Nem igaz, hogy nem lehetett volna megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!