Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy telnek a reggelek a 1,5...

Hogy telnek a reggelek a 1,5 ev koruli gyermekeddel?

Figyelt kérdés

Ez a kerdes csak azert szuletett meg, mert kb ki se nyitottam a szemem, de a gyerek azonnal 100 dolgot akar.

Megorulok tole 🤣

Menjunk ki az udvarra, de kozben olvassunk tobb konyvet, reggelizzunk, jatszunk, keressem meg a cumijat, vegyem fel, de aztan inkabb tegyem le es stb.

Ahogy felkel, porog ezerrel.

Nalatok ez hogy van? :D

ma 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö fiam ezt csinálta, most a második 1,5 éves, de neki szerencsére már van testvére, így együtt tudnak zsizsegni 😂😂😂
ma 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva. Amint felébredt, azt nyomja mit NEM akar. 2,5 éves, még tart. :) Állandó könyörgés az élet...
ma 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Felkeltem fel hétkor, elkészülnünk és visszük a nagytesot iskolába

Elvisszuk, boltba megyünk, és haza. Ez kb 1 óra.

Hazaérunk, reggelizunk és indulhat a nap.

Játszás, én csinálom a dolgom, ő ott mászkál körülöttem, olvasunk utána, és így elvagyunk egész délelőtt.

Délután járunk ki, mikor megyünk a tesoert az iskolába.

ma 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!