Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy telnek a reggelek a 1,5...

Hogy telnek a reggelek a 1,5 ev koruli gyermekeddel?

Figyelt kérdés

Ez a kerdes csak azert szuletett meg, mert kb ki se nyitottam a szemem, de a gyerek azonnal 100 dolgot akar.

Megorulok tole 🤣

Menjunk ki az udvarra, de kozben olvassunk tobb konyvet, reggelizzunk, jatszunk, keressem meg a cumijat, vegyem fel, de aztan inkabb tegyem le es stb.

Ahogy felkel, porog ezerrel.

Nalatok ez hogy van? :D

jan. 16. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö fiam ezt csinálta, most a második 1,5 éves, de neki szerencsére már van testvére, így együtt tudnak zsizsegni 😂😂😂
jan. 16. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva. Amint felébredt, azt nyomja mit NEM akar. 2,5 éves, még tart. :) Állandó könyörgés az élet...
jan. 16. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Felkeltem fel hétkor, elkészülnünk és visszük a nagytesot iskolába

Elvisszuk, boltba megyünk, és haza. Ez kb 1 óra.

Hazaérunk, reggelizunk és indulhat a nap.

Játszás, én csinálom a dolgom, ő ott mászkál körülöttem, olvasunk utána, és így elvagyunk egész délelőtt.

Délután járunk ki, mikor megyünk a tesoert az iskolába.

jan. 16. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

2 éves lett december végén.

Felkelünk, felöltözünk, tesókat visszük oviba,iskolába, onnan hazamegyünk nagyjából ennyi időre van hitelesítve a babakocsiban a gyerek.

Otthon van egy kis reggeli kosarunk, mindenféke érdekességgel, azt kipakoljuk,megnézegetjük, amíg kávézom, utána reggeli. Utána házimunka, itt vagy segít,vagy néz egy kis Bing nyuszit, utána lemegyünk a parkba,vagy játszóra, könyvtárba, játszóházba, ilyesmik. 11 után érünk haza általában.

Itt a nehéz,mert már álmos és punnyadna, de nem akarok neki mesét kapcsolni, viszont egyébként meg rajtam mászik fel-le. Ilyenkor szoktunk vmi szenzoros dolgot bevetni, turkál rizsben, habfürdőzik, fest, gyurmázunk, ilyesmi. Aztán 5 percenként váltunk játékot,könyvet, énekelünk, diszkózunk,buborékokat vadászunk. 12 körül ebédel, utána elkezdünk öltözni, ez egy jó fél órás kör mostanában, elmegyünk egyik majd másik tesóért, és kb 14től alszik olyan 16ig.

jan. 16. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első gyerekünk tornádó, de szerencsére már ennyi idősen is elfoglalta magát. Izeg-mozog-nyüzsög, de magától. A legjobb, ha kint a kertben teheti. A testvére most 1,5 éves, még nem beszél, de annál többet sír. Kitalálja mit szeretne és ha nem lehet vagy nem értjük, sír. Egyszerre egy dolgot szeretne, de azt nagyon. Aztán terelje el róla az ember a figyelmét, ha tudja. És csinálja meg vele azokat a kötelező programokat, amit nem szeretne. A kicsit már pelenkázni is kihívás. Mint akit nyúznak...
jan. 16. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Jo hat a kotelezo dolgokat o is gyuloli, oltoztetes remalom meg mindig. 😬😬

Altatas is, eves is.

Viszont delutan mar nagyon szepen elfoglalja magat, szokott egyedul jatszani, de reggelente szerintem amikor felebred, biztos nagyon izgatott lehet, hogy vegre egy uj nap :D

Delelott (is) ki szoktunk menni, azzal nincs gond, csak amikor reggel 6-kor mar ugy kelt, hogy kiabalja a fulembe, hogy “ki”, azaz menjunk ki, az ugy szarul esik. 🤣

Es aztan jon a tobbi keres is, haha.

De 2 evesen megy bolcsibe, szoval akkor mar nyilvan rosszabb is lehet majd a reggeli keszulodes, mint most. Biztos visszasirom ezt az idoszakot is, mert most ugy nem sietunk sehova legalabb.

jan. 16. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!