Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16-8 hónapos gyermekednek mi...

16-8 hónapos gyermekednek mi a kedvenc játéka?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyenkor felfedeznek, és minden is érdekes, főleg ami nem kimondott játék.

Most mégis arra lennék kíváncsi, hogy mi az, amivel hosszabb időre le tudja magát foglalni, mivel játszik, mi a sláger?

tegnap 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Baba.
tegnap 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:

A könyveket pl. már pici korától imádta, de azzal ugye nem magát foglalta le.

Amivel először képes volt kis ideig egyedül eljátszani, azt talán a Duplo volt (persze ha nem számítjuk az "Úristen, de csendben van!" szitukat, amikor általában kiderült, hogy valami rossz fát tett a tűzre, pl. kiborogatta a cserepekből a virágföldet 😁)

tegnap 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:

az alvó macija a fix

minden más az csak játék

tegnap 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Könyvek nézegetése. Egyedül is olyan gyönyörűen ellapozgatja, nézegeti, szereti, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy én erősen olvasás(és írás)függő vagyok, szóval ezzel én fertőztem meg :p
tegnap 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Könyvek nézegetése, pakolás (ruhát, könyvet, cipőket, bármit), egymásra is pakol pl. kockákat, de duplot is, néha babázik. A legédesebb, amikor olvasok, mellém ül az ovis testvére egy könyvvel, erre a kicsi is odatelepszik "olvasni".
tegnap 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!