Hogyan beszéljük ezt meg a férjem kislányával?
6 éves a kislány. Az anyukának pszichiátriai problémái vannak, így van, hogy a kislány nálunk van hosszabb-rövidebb ideig. Eddig nem volt ezzel semmi gond, szeret minket, a féltesóit is, mi is őt, de mostanában egyre ellenségesebb lett velem. Próbáltunk vele beszelgetni, hogy mi a baja velem, végül oda lyukadtunk ki, hogy az oviban az egyik baratnőjének válnak a szülei egy "új nő" miatt. Engem ugye egyértelműen beazonosított az új nőnek, így most elkezdett rám haragudni, amiért tönkretettem a családjukat. Ezzel csak az a bökkenő, hogy esetünkben én a régi nő vagyok és az anyukája az új.
Valahogyan jó lenne ezt vele úgy megbeszélni, hogy az anyukájára se legyen dühös, főleg, hogy most egy ideig még csak nem is találkozhatnak egymással.
Van valami ötletetek, hogyan fogjunk bele?
Egy óvodás gyereknek nem fogod tudni megmagyarázni, hogy te a régi nő vagy, mert neki nem az számít, hogy ki az újabb, hanem az, hogy nem az ő anyukájával él az apja.
Amúgy vigyétek inkább pszichológushoz. Ti sem vagytok komplettek, hogy tudnátok rajta segíteni?
Nagyon gaz vagy !
Egy 6 evesnek akaord elmagyarazni, hogy a ferjed felrek**t mikor veled volt, abbol lett o , majd visszament hozzad ??
Ez valami vicc remelem.
5-os, gondolom lattal mar ovis gyereket, ennel azert akkor tovabb kene gondolkozni, elvileg felnott vagy :D
Okosak am nagyon, nem kell ahhoz direkt leulni es szidni az apat, hogy most ki a regi, ki az uj, mittudomen.
Eleg ha mar talalkozott apuka baratnojevel es viszlat. Ennyi kovetkeztetest le tud vonni.
De egyebkent meg az is elkepzelheto boven, hogy a szulok elotte veszekedtek sajnos es hallott mindent. Egy ilyen megcsalasos sztori nem szep, nem az a jellemzo, hogy a felek kussban elvalnak es mindenki happy.
De most te itt mit huzod ra a vizes lepedot valakire, akit nem is ismersz? Honnan a francbol tudod, hogy mi tortent? 🙄
Az hogy befolyasolhato egy gyerek, meg egy kulon dolog.
Nagyon tud valamit ez a pali, ha mindenki hagyta magát teherbeejteni.Ezt nem hinném, hogy egy 6 évessel meg lehetne értetni.Nekem is felnőttként érthetetlen.A deszeretem meg nem megfelelő indoklás.
A kislány tele van tartás nélküli nőkkel, akiknek semmi önbecsülésük sincs egy fsz miatt.Ezt nem lehet megértetni még egy felnőttel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!