Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le a férjemet...

Hogy szoktassam le a férjemet arról, hogy a 6,5 éves kislányával együtt fürödjön?

Figyelt kérdés
Nincs még közös gyermekünk és imádom a kislányt várom hogy elhozza az anyjától. De engem kicsit zavar már hogy együtt fürdik vele és ha a férjem pisil a kislány benyit és menne be. A férjem ezt már nem engedi de fürdik vele. A csajszi még egy évet marad oviban de engem akkoris zavar hogy meztelen látja.
2021. júl. 2. 17:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
15%
Naon kringé vagy🥴🥴🥴
2021. júl. 2. 17:38
 2/31 anonim ***** válasza:
80%
Kamu, ugye?
2021. júl. 2. 17:39
 3/31 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem semmi nincs benne.
2021. júl. 2. 17:42
 4/31 anonim ***** válasza:
67%
Egy ekkora gyerekkel már ne fürödjön az apja! Én nem is értem.. mondd meg a párodnak, hogy ezt mostmár hanyagolják. Nem kell ezen magyarázni semmit, már ne, és kész.
2021. júl. 2. 17:44
 5/31 Metionin ***** válasza:
78%
Szerintem hagyd, nemsokára úgyis szégyenlős lesz majd és leszokik az apával fürdésről. Amíg meg nem, hát mi baja lehet? A saját apjával fürdik. Azt magyarázzátok neki rendesen, hogy nem nyitunk be amikor másvalaki vécézik és annyi.
2021. júl. 2. 17:44
 6/31 anonim ***** válasza:
85%

Én meg volt, hogy anyámmal fürödtem..vagy anyám fürdetett...Egészen addig amíg szégyenlős nem lettem ahogy az 5. válaszoló írta.

Nincs ezzel szerintem gond, egészen addig amíg nem deviáns viselkedés miatt teszi. Nem hiszem, hogy mindenben a legrosszabbat kell látni.

Amúgy itt gykn többször is volt már téma, hogy látták e már egymást pucéran..és nem egy volt, aki írta hogy xy mesztelenül flangál elöttük. Szerintem ez szocializálódás kérdése. Persze ha zavar akkor mond meg neki.

2021. júl. 2. 17:51
 7/31 anonim ***** válasza:
67%
A férjed erről mit gondol? Csak mert az apukák is másképp látják a dolgokat. Ebbe nem kell beleképzelni semmi rosszat. Pár év múlva te fürödhetsz a férjeddel, nyugi.
2021. júl. 2. 17:56
 8/31 anonim ***** válasza:
33%
Nem normalis, az apak 99%-a nem furdik egyutt egy lassan kisiskolas kislannyal. En azert megkerdeznem anyukat hogy ez csecsemokortol volt e szokas vagy apuka valas utan kezdte el, akar hatso szandekkal is. Mar egeszen kicsi gyerekeknek is traumatikus a szulok nemi szerveit latni. Szoval en sehogy se ertem az ilyet. Egy majd 7 eves nem puci, tudom, mert nekem is ennyi idos a gyerekem es rendesen szegyellos is mar 2 eve.
2021. júl. 2. 18:32
 9/31 anonim ***** válasza:
58%

4-es, mi az, hogy nem és kész?

Milyen jogon dumálna bele a mostoha abba, amihez SEMMI köze? Nem a hitvesi ágyban alszik a kislány az ő helyén, semmit nem árt neki ezzel a szokással. Az meg pláne ne okoskodjon, akinek még gyereke sincs. Olyan szövegekkel főleg, hogy “nem és kész”, mert egy felnőtt szülővel beszél, akit nem a s.ggéből rángatott elő, kioktatni pláne semmi joga abban, amiben nulla a tapasztalata (gyereknevelés).

“Mar egeszen kicsi gyerekeknek is traumatikus a szulok nemi szerveit latni.”

Jézusom, ezt a mártír szöveget...mintha valami képmutató iskolai hittanórán lennék. A nemi szervek természetesek és minden gyerek megkérdezi, mik azok. Na ha ilyen sápítozást vág le valaki egy ilyen kérdéstől, akkor valóban picsogni fog a későbbiekben gyerek, ha valakit meglát meztelenül.

Kérdező, te meg ugye nem vagy féltékeny egy 6 évesre? Gyerek még, játszik. Nem fog ez így maradni, mert a korral jön a szégyellősség. De addig hagyd már élni őket. Te is fürödhetsz ettől még a férjeddel.

2021. júl. 2. 18:40
 10/31 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg hagy döntse el a gyerek hogy az apjával akar-e fürdeni, vagy sem.
2021. júl. 2. 18:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!