Hogy szoktassam le a férjemet arról, hogy a 6,5 éves
kislányával együtt fürödjön?
Figyelt kérdés
Nincs még közös gyermekünk és imádom a kislányt várom hogy elhozza az anyjától. De engem kicsit zavar már hogy együtt fürdik vele és ha a férjem pisil a kislány benyit és menne be. A férjem ezt már nem engedi de fürdik vele. A csajszi még egy évet marad oviban de engem akkoris zavar hogy meztelen látja.
Még nincsenek ennyi idősek a gyerekeink, de amikor még néha együtt fürdenek, fürdőnadrág van a férjemen, és ez az elejétől fogva így van.
2021. júl. 2. 22:12
22/31 anonim válasza:
Barátnémat az apja 6 éves korában magával fürdette, hiába nem akarta a kislány, és most korai szexuális zaklatás miatt meg van zakkanva. Szakember véleménye, hogy ez az oka.
2021. júl. 2. 22:46
23/31 Metionin válasza:
19. Nem, én nő vagyok. Szóval kislányként szaunáztam apámmal. Náluk ez szokás, a gyerek kisiskolás korában még szaunázik együtt mindkét szülővel, csak nálunk anyám nem szaunázott, ezért voltam bent csak apámmal. Utána az azonos nemű szülővel szaunázik általában a gyerek de mivel nekem anyám nem csinálta, 10 éves korom után egyedül szaunáztam mert apám akkor engedte már egyedül, csak bekiabált időnként hogy minden oké-e vagy szólt hogy jöjjek ki.
Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy ha a családban az a szokás hogy a gyerek látja meztelenül a szülőt, akkor az nem lesz neki hú de érdekes, max amíg nagyon pici és a kuki-nuni fázisban van. Egyébként anyámat is láttam pucéran de arra sem emlékszem igazából, egy gyerek nem ezt figyeli. A kislány valószínűleg játszik az apjával a kádban és a gumikacsa érdekli, nem apa pénisze.
2021. júl. 2. 23:09
24/31 anonim válasza:
Lehet itt előhozakodni sok tudományos marhasággal,meg természet anyával,egy 6 éves kislány akkor se fürödjön az apjával.
2021. júl. 3. 06:45
25/31 Andi80018 válasza:
Kedves 20-as! A fiunkat fürdette az apja, de ő ült a kádban, és amikor végzett, akkor ott volt, és segített "kiszedni" a kádból, vagy bevitt neki valami játékot. De ruhában. :-)
Nem is egy időben volt a fürdés alapból. Egyébként pedig, mivel zuhanyzó van 5 éves kora óta, a gyerek kb 7 éves kora óta egyedül zuhanyzik.
Jól lepontozták azokat, akik ellene vannak, de itt az is szempont, hogy a kérdező högynek sem tetszik a dolog.
2021. júl. 3. 09:28
26/31 anonim válasza:
25, nem értetted meg. A kérdés arra vonatkozott, hogy ezek szerint a fiatokhoz te soha hozzá se értél, csak mindig a férjed fürdette, gondozta? Hisz neki te vagy az ellenkező nem.
"Jól lepontozták azokat, akik ellene vannak, de itt az is szempont, hogy a kérdező högynek sem tetszik a dolog."
Csakhogy a kérdező hölgynek semmi köze. Nem a gyerek anyja.
2021. júl. 3. 11:03
27/31 anonim válasza:
"Lehet itt előhozakodni sok tudományos marhasággal,meg természet anyával,egy 6 éves kislány akkor se fürödjön az apjával." Ezt ne egy hisztis idegen, hanem az adott család, az adott gyerek döntse már el.
2021. júl. 3. 11:27
28/31 anonim válasza:
Nem döntöttem el. Kb lecarom mit csinálnak. Nem én rajtam röhög majd az óvóda,iskola mikor a kislány esetleg elmondja és kinevetik szegényt. Mert nekik ez hű de természetes,látni apa nemiszervét.
2021. júl. 3. 11:46
29/31 anonim válasza:
Jesszus, komoly baj van a fejedben. Téged molesztáltak hogy ennyire utálod a férfiakat? Azért nézed szörnyek? Azt hiszed ha egy férfi meglát egy pucér nőnemű lényt, legyen az a saját kisgyereke, akkor rögtön meg akarja ba.szni?
2021. júl. 3. 12:00
30/31 anonim válasza:
Kultúrafüggő, semmi ártalmas nincs ebben. Japánban például a gyerekek számára megszokott, hogy kb 10 éves korukig az apjukkal fürdenek, már csak azért is, mert olyan sokat van munka miatt távol az apa, hogy legalább ilyenkor jónak tartják, ha végre együtt lehetnek. Semmi rossz nincs ebben. Japánban is akkor szakad félbe az együttfürdésük, amikor a gyermek igényli a magányos fürdést, ezt többnyire a kamaszokdással jelenik meg ott. Európában a gyerekek testi szeméremérzete meg inkább 6 éves kor táján szokott megjelenni. Ezen kívül számos földrészen vannak naturalista-nudista családok, de ezek is általában kulturált családok, nem erőltetik, amit nem kell: ha a gyerek nem akar meztelenkedni, vagy szüleit meztelenül látni, akkor naturista családban is tekintettel vannak erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!