Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le a férjemet...

Hogy szoktassam le a férjemet arról, hogy a 6,5 éves kislányával együtt fürödjön?

Figyelt kérdés
Nincs még közös gyermekünk és imádom a kislányt várom hogy elhozza az anyjától. De engem kicsit zavar már hogy együtt fürdik vele és ha a férjem pisil a kislány benyit és menne be. A férjem ezt már nem engedi de fürdik vele. A csajszi még egy évet marad oviban de engem akkoris zavar hogy meztelen látja.
2021. júl. 2. 17:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
42%

10

A kérdező nem kizárólag a szülőket kérdezte. Valamint nem értem, hogy jön ide a "tapasztalat"? Ezek a vélemények a kérdésre és ennyi.

2021. júl. 2. 19:11
 12/31 anonim ***** válasza:
5%
Nem véletlenül szoktak férfiak kislánnyal fürdeni. Szerencsétlen gyerek.
2021. júl. 2. 19:17
 13/31 anonim ***** válasza:
90%

Meg fogsz lepődni: nem minden apa, férfi pedofil a ki a gyerekével fürdik. Egyszerűen csak még az ő kisbabájaként tekint rá.

És ezt úgy mondom, hogy engem bántottak mikor gyerek voltam, igen, abban az értelemben. De rohadtul unom hogy lassan már akkor is pedofilt kiabálnak ha egy apa puszit mer adni a gyerekének.

2021. júl. 2. 19:48
 14/31 anonim ***** válasza:
36%
6,5 éves bakker,emlékezni fog az apja pömpijére.
2021. júl. 2. 21:29
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
Meg lehet még másra is 😲😲😲
2021. júl. 2. 21:31
 16/31 Metionin ***** válasza:
100%
14. Én 10 éves koromig apámmal szaunáztam és nem emlékszem a "pömpijére". Nem is érdekelt.
2021. júl. 2. 21:41
 17/31 anonim ***** válasza:
85%

14, és akkor mi van?

Semmi rossz nincs ebben. Amíg a gyerek nem érzi kellemetlennek, nem kell mindenfélét belelátni.

2021. júl. 2. 21:42
 18/31 Andi80018 ***** válasza:
36%
Véleményem szerintem egyáltalán nem normális. Erre miért van szükség egyébként? Sőt nem is neki kéne a kislányt fürdetni se, hanem neked, ha nálatok van. Biztos embere válogatja, de pl. nálunk, ha nem fiunk lenne, hanem lányunk, ennyi idősen én fürdetném. Apja be se jönne. Nem hogy együtt fürdenek. Nekem ez durva.
2021. júl. 2. 21:43
 19/31 anonim ***** válasza:
22%

"14. Én 10 éves koromig apámmal szaunáztam és nem emlékszem a "pömpijére". Nem is érdekelt."

De te azonos nemű vagy apáddal gondolom. Itt egyesek azon problémáznak hogy ugye a lány az lány az apa meg ugye férfi.

2021. júl. 2. 21:52
 20/31 anonim ***** válasza:
85%

18, és a fiatokat az apja fürdeti?

Egyébként ez az álszemérem a káros. Egy ekkora gyerek még nem szégyenlős, csak ha belenevelik. Eljön annak is az ideje, amikor kamaszodni kezd, de az még odébb van.

Arra lennék kíváncsi, hogy akik ekkora problémát csinálnak ebből, azok az apával nem is engedik el a gyereket sehova kettesben, mert mi van ha pl: pisilnie kell esetleg a kislánynak, akkor se kísérheti ki? Egy ekkora gyerek még nem tud egyedül felülni a wc-re idegen helyen, lefertőtleníteni, letörölni...

2021. júl. 2. 22:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!