Hogy szoktassam le a férjemet arról, hogy a 6,5 éves kislányával együtt fürödjön?
10
A kérdező nem kizárólag a szülőket kérdezte. Valamint nem értem, hogy jön ide a "tapasztalat"? Ezek a vélemények a kérdésre és ennyi.
Meg fogsz lepődni: nem minden apa, férfi pedofil a ki a gyerekével fürdik. Egyszerűen csak még az ő kisbabájaként tekint rá.
És ezt úgy mondom, hogy engem bántottak mikor gyerek voltam, igen, abban az értelemben. De rohadtul unom hogy lassan már akkor is pedofilt kiabálnak ha egy apa puszit mer adni a gyerekének.
14, és akkor mi van?
Semmi rossz nincs ebben. Amíg a gyerek nem érzi kellemetlennek, nem kell mindenfélét belelátni.
"14. Én 10 éves koromig apámmal szaunáztam és nem emlékszem a "pömpijére". Nem is érdekelt."
De te azonos nemű vagy apáddal gondolom. Itt egyesek azon problémáznak hogy ugye a lány az lány az apa meg ugye férfi.
18, és a fiatokat az apja fürdeti?
Egyébként ez az álszemérem a káros. Egy ekkora gyerek még nem szégyenlős, csak ha belenevelik. Eljön annak is az ideje, amikor kamaszodni kezd, de az még odébb van.
Arra lennék kíváncsi, hogy akik ekkora problémát csinálnak ebből, azok az apával nem is engedik el a gyereket sehova kettesben, mert mi van ha pl: pisilnie kell esetleg a kislánynak, akkor se kísérheti ki? Egy ekkora gyerek még nem tud egyedül felülni a wc-re idegen helyen, lefertőtleníteni, letörölni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!