Hogyan beszéljük ezt meg a férjem kislányával?
6 éves a kislány. Az anyukának pszichiátriai problémái vannak, így van, hogy a kislány nálunk van hosszabb-rövidebb ideig. Eddig nem volt ezzel semmi gond, szeret minket, a féltesóit is, mi is őt, de mostanában egyre ellenségesebb lett velem. Próbáltunk vele beszelgetni, hogy mi a baja velem, végül oda lyukadtunk ki, hogy az oviban az egyik baratnőjének válnak a szülei egy "új nő" miatt. Engem ugye egyértelműen beazonosított az új nőnek, így most elkezdett rám haragudni, amiért tönkretettem a családjukat. Ezzel csak az a bökkenő, hogy esetünkben én a régi nő vagyok és az anyukája az új.
Valahogyan jó lenne ezt vele úgy megbeszélni, hogy az anyukájára se legyen dühös, főleg, hogy most egy ideig még csak nem is találkozhatnak egymással.
Van valami ötletetek, hogyan fogjunk bele?
Én azt mondanám, hogy mi nagyon régen szerettük egymást az apukájával, majd ez elmúlt. Aztán az apukája megismerte az anyukáját, és ők szerették egymást nagyon, ezért született meg ő. Majd nem szerették egymást tovább és mi újra egymásba szerettünk.
Össze fogja rakni, hogy az anyja az új nő, a szerelem múlandó, bizonyos szempontból meg tök jól látja, az ő oldalukról te vagy az új nő. Annak ellenére, hogy régről ismered, esetleg a férjed volt előtte.. de a kapcsolatuk szempontjából te vagy az új, szóval ne akard megmagyarázni, hogy nincs igaza..
Nyugodtan mondd, hogy miután már nem szerették egymást, az apukája megszeretett téged, és ha belegondol, ez annyira nem is rossz, mert a Rozika nénit is megszerethette volna, aki fogatlan, büdös és mindig káposztát főz és utál játszani, hozzá képest te meg főnyeremény vagy:D
Tökmindegy, hogy kavart-e már korábban az új nővel, vagy vadidegenként lett új. Az a lényeg, hogy az anyja után jött. És ez te vagy. Kár tagadni, bár biztos ezzel mentegeted a dolgot, különben nem lennél együtt apukával:D Elképzelem, ahogy gondolod, hogy "engem már évekkel korábban is szeretett":) Jajj nagyon rossz, önbecsülés nem ártana. Tizenéves voltál, mikor összejöttetek?
Off
Valószínűleg ez az a kérdező, ahol az ő egészségügyi problémái miatt nincs szex és a férje így kettejük megbeszélése alapján szeretőt tart. A szerető azt gondolta, a pasi majd ott hagyja a kérdezőt, ha terhes lesz, így csőbe húzta, de nem jött össze neki a dolog.
Kerdezo
Annyit lehet mondani, hogy van olyan, amikor anyu és apu már nem úgy szereti egymást, mint régen és ezért nem élnek együtt. Nem kell bele keverni új nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!