Hogy viselkedjek a párom kislányával?
3 és fél éves és a párom szeretné,ha megismerkednék vele.De én félek...
Nem tudom,hogy mitől,talán attól,hogy az anyja nem-e mondott neki valamit rólam vagy hogy fog-e szeretni vagy hogy mit gondol rólam.
Hát, azért egy 3 és fél éves gyereketis lehet már manipulálni. De ha szimpi vagy neki, így is meg fog szeretni.
Szerintem az első találkozáskor ne próbálj egyből bevágódni, ne támadj rá. Hagyd, hogy feloldódjon melletted. Játszon előbb egyedül a játékaival és egy idő után próbálj bekapcsolódni a játékba (mit főzöl, megvizsgálhatom én is a babád, ezt kiszínezhetem pirosra stb.).
Esetleg egy pár száz forintos matricás füzetet vehetsz neki. Ezt imádják a kicsik és jó témát, játéklehetőséget jelent elsőre.
Szia hát én tudok mesélni én ugyanebben a cipőben voltam és ilyen korú volt a kislány.
Még hogy az anyukája nem mond-e valamit,első alkalommal tuti nem,akkor a kislány fog kóstólgatni,majd legközelebb mikorra elmondta az anyukájának milyen kedves vagy oda vág neki pár mondatot,Pl: (nállam ez volt mikor 2-hét múlva jött) apa igaz,hogy te engem nem szeretsz csak ... it?-erre apa"ezt ki mondta kicsim?-kislány"őőőő..az oviban mondták"
Lesznek ilyenek,és dúrvábbak mikor neked megy a gyerek hiába kislány,meg majd azt mondja ilyen-olyan gombát kap el tőled,meg megkérdi meg jött-e már ebben a hónapban,én megkérdeztem miért kérded mindig,"hát anya mondta és azt mondta,ha van vérzés nincs baba,ha nincs vérzés van baba,és majd mondom neki" Hát igen meg asztmás volt a kiscsaj és állítólag én megettem esténkénti gyógyszerét.
Velem elöttem nagyon kedves aranyos volt az anya,de látod ez nem minden.Több mint 1-év volt,hogy ne az legyen minden második héten,hogy jön a kiscsaj pénteken útál piszkál én inkább hozzá sem szólok,majd szombaton már szeret és vasárnap sírva elmegy mert velünk akar maradni és nekem mondja anya :( mikor újra jön elölről az egész,de 1-év után az anya sem tudja befolyásolni.Hiába kicsik,nekünk mindig elmondta miket mondott neki anyja és borzasztó miket képesek az ilyenek hazudni,és ráadásul apaságin kiderült nem is párom gyereke,azóta sem láttuk,nagyon rossz,most van közös kislányunk és arról a kislányról csak rengeteg képünk,gondolhatod ilyen ember mellett milyen az élete,és mikor ide járt hagytuk hagy útáljon minket mint azt akivel él.
Ne feledd a kicsi semmiről sem tehet,remélem te nem jársz így mint én,nekünk a kapcsolatunk 1-hajszálon múlott nagyon sok kitartás erő kell,és nem mondhatsz rosszat az anyának mert a gyereket eltiltja.
3. vagyok,
annyi még,hogy a gyereket nagyon megviseli szülei válása,akkor is ha évek óta elváltak és anyának is régóta van párja,ez is lehet kiváltó ok irányodba ha lassan vagy zavarosan fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!