Apa kislányával ffi vagy női mosdóba megy ha a kislánynak pisilnie kell?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 23:13
1/8 anonim válasza:
férfi. Vagy ha van családi mosdó, akkor oda
2/8 anonim válasza:
Nőibe megyünk,de szólok,hogy érkezünk.3éves a kislányom én nevelem egyedül.Nem volt soha probléma,csak ha belépsz tudasd,ha wc-s hölgy van akkor úgy is jelez előre a nőknek
4/8 anonim válasza:
természetesen férfi wc-be.a kisfiú gyereket pedig ha az anyja viszi,akkor nőibe
5/8 anonim válasza:
Egyértelműen a nőibe. Most gondoljatok bele ha a férfibe viszi, ott pisilnek a férfiak, azért ne már. A nőibe meg apuka úgy sem lát semmit, mivel ott rendesen elvannak választva a WC-ék, és nem látni semmit, nem úgy mint a ffi WC-be.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is nőibe, mivel ott zárt ajtók mögött folynak a dolgok. Én nemrég fordított szituban voltam, a kisiskolás fiamnak kellett vécéznie, és beküldtem egyedül egy plázában a férfivécébe… hát, aztán megfogadtam, hogy soha többet, mert az alatt a pár perc alatt, míg bent volt, én meg az ajtó előtt vártam, és láttam milyen férfiak mennek be, leizzadtam, és átkoztam magam, hogy lehetek ilyen hülye. Lehet, hogy túl parázósnak gondoltok, de belegondoltam, szegény kissrác miket láthat/hallhat benn, és mi van, ha valamelyik pasi nem egészen komplett… szóval én addig, míg kicsi, minden gyereket női vécébe vinnék.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Igazából nálunk még nem aktuális ez a kérdés mert kislányom még nem szobatiszta de egyik este csak eszembe jutott ez a felvetés és férjemmel sem jutottunk közös nevezőre... Egyébként nekem is az volt a véleményem amit az 5. válaszoló írt.
2012. nov. 2. 10:19
8/8 anonim válasza:
A kislányunk még csak 1 éves, de ha aktuális lesz én azt gondolom a nőibe kéne vinnie, mégse nézze már ott a ffi-akat pisiliés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!