Szerintetek egészséges, hogy az anyuka a kislányával és a testvérével (kislánynak nagybácsi) néha együtt alszik?
Áá, nekem ez nagyon furcsa!
Az hogy az anya együtt alszik a gyerekével az még oké, természetes. De a nagybácsi mit keres ott? Nem ott lenne a helye!
Undorítónak tartom ezt...
Bocsi.
Nekem már az is fura, ha az anya alszik együtt a gyerekével. Ennyi idős gyerek aludjon szépen egyedül. Nem azért, mert szerintem ez valami perverz dolog lenne, erről szó sincs, egész egyszerűen egy gyerek is tanuljon meg annyira önálló lenni, hogy egyedül alszik.
A nagybácsit meg nem is értem...
Attól függ mikor, miért alszanak együtt? Nálunk előfordult, hogy vasárnapi ebéd után (én sem vagyok együtt a gyerekem apjával, és bár nem lakok a szüleimmel, de a ilyenkor mindig együtt a család). Szóval amikor lefektetem a fiam és míg ő alszik tv-zünk, dvd-zünk az öcsémmel, aki még otthon lakik. A gyerek meg ott alszik közöttünk és van is mi is elalszunk.
De ha éjszakára is ott maradunk, természetesen nem együtt alszunk hármasban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!