Meddig működhet ez egy egészséges házasságban?
Férjem nem igényli a szexet.Harmincas éveink közepén vagyunk mind a ketten,és ez így megy már 2-3 éve.Havonta egyszer van átlagban,de szerintem ő hónapokig ellenne szex nélkül.
Már ott tartunk,hogy én sem kezdeményezek,mert mindig elutasított valamilyen indokkal.
Ismerek pár 30as erejében teljes férfit.
Bocsi, hogy így rákérdezek, de nem lehet, hogy van valakije?
(félreértés ne essék, nem Úgy ismerem, hanem tzesók, unokatesók, barátok, akikkel lehet erről beszélni)
Hát.. nem sokáig. Főleg úgy hogy fiatalok vagytok még és természetes hogy neked igényed van a testiségre.
Nekem a párom 38 éves, de néha úgy kell leállítanom annyira kanos.. :-) Szóval néha már sok. El se tudnám képzelni hogy visszautasítana bármikor is. Nem lennék a helyedben.
Beszéld meg vele hogy miért nem akarja. Egy egészséges férfinak azért ennyi idősen kell hogy legyen erre igénye.
Valami gond van itt.
Azt nem mondom hogy lenne valakije, mert miért lenne. De valami nem smakkol az biztos.
Mi lenne, ha egy kicsit eljönne szabadságra? Gyerekeket lepasszolni, és egy kicsit csak ketten lenni. Mint mikor összekerültetek.
A stressz kihat a libidóra. Tapasztalat.
Nálunk is ez volt a probléma.A férjemnek nincs igénye a sexre,mikor összejöttünk akkor sem volt egy sexmániás,tehát nem én vagyok az oka,ő egyszerüen ilyen.
9hónap szünet után mondtam hogy ezt igy nem birom tovább.leültünk és megegyeztünk,én nem nyaggatom hetente a sexel,de havi 1-2azért legyen meg.
Ez neki is megfelel és nekem is,azóta nincs gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!