Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig működhet ez egy egészsé...

Meddig működhet ez egy egészséges házasságban?

Figyelt kérdés

Férjem nem igényli a szexet.Harmincas éveink közepén vagyunk mind a ketten,és ez így megy már 2-3 éve.Havonta egyszer van átlagban,de szerintem ő hónapokig ellenne szex nélkül.

Már ott tartunk,hogy én sem kezdeményezek,mert mindig elutasított valamilyen indokkal.

2012. márc. 26. 11:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van: egyszerűen én többre tartanék igényt, az ő mennyiségét pedig a stressz is lecsökkenti, szóval nem gyakori az együttlét. Mi még gyerektelen 30 alatti házaspár vagyunk.
2012. márc. 26. 11:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 30 éves, de minimum 2 naponta igényli a szexet. Naponta 12 órát dolgozik, de a szex akkor is belefér.
2012. márc. 26. 12:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
én 27 a férjem 29 éves... 2 havonta 1x van szex... ha rajta múlna még ettől is ritkábban lenne... gyerek nincs, és szerető sincs... Na?
2012. márc. 26. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokat hallani manapság erről,hogy a férfiak kevesebbet igénylik a szexet,és ők keresnek kifogásokat.

25 év házassággal a hátam mögött elmondhatom, hogy hullámzó a dolog... volt idő, mikor ritkább volt a szex, hetente, 10naponta.

De pár éve a heti 3-4 sem ritka....43,és 44 évesek vagyunk..

2012. márc. 26. 12:47
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz, mert biztosan van valami a háttérben és ilyen témában a férfiak nagy része eléggé szűkszavú nem akarnak róla beszélni. Lehet a stressz, megfelelési kényszer (bár ennél nem jön ki az, hogy azért havonta egyszer mégiscsak van), szerető. Kérdésem az,hogy mindig is ilyen volt vagy mostanában vált ilyenné. Az való igaz, hogy általában a teljesítmény hullámzó egy házasságban. Miután megismerkedtünk a férjemmel, minden nap együtt voltunk, volt, hogy reggel is és este is, ha megtehettük. Aztán jött a gyerkőc és ritkultak. De azért a heti kb. 2 megvan így is. De azt tudomásul kell venni, hogy mindkettőnk élete megváltozott, stresszesebb lett, fáradtabbak vagyunk. Viszont nagyon kívánjuk egymást, ha együtt vagyunk, a férjemnek általában többször vissza kell fognia magát, én pedig ezt látva ilyenkor duzzadok az önbizalomtól, ami nem mindegy azért. Szóval a lényeg, hogy ki kellene deríteni, ha ez nem volt mindig így, mert azért ezt sokáig nem lehet bírni, teljesen aláássa az önbizalmadat.
2012. márc. 26. 13:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez nem olyan ritka - én is ettől szenvedek, már évek óta...

Az a baj, hogy a férfinak ezzel nehéz szembesülnie, és minél inkább nyaggatod, annál inkább frusztrálja... ezeken a körökön mi már túl vagyunk. És igen, volt olyan, hogy másfél évig egyáltalán nem volt szex. A sok visszautasítás miatt már nekem is elment a kedvem a kezdeményezéstől, teljesen aláásta az önbizalmam.

És ettől teljesen eltávolodtunk egymástól. Nagyon rossz ez így, már semmi közünk egymáshoz.

Én azt mondom, forduljatok szakemberhez, ha a férjed hajlandó rá, mert bele fogsz őrülni - nem csak a szexhiányba, hanem abba, hogy a nőiességed sérül!!!

2012. márc. 26. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen párom. Igaz, még nem voltuk házasok. Én elé álltam azzal, hogy vagy elmondja, hogy mitől van ez, és ha tudok segítek, és támogatom. Vagy ha nem mondja el, akkor egyedül oldja meg. Kap rá félévet. Ha addig nem változik, elhagyom, mert nem akarom így leélni az életemet. Mivel ezek után sem volt hajlandó elmondani, hogy mi a baja, ha volt egyáltalán. És nem is változott semmit, én elhagytam.
2012. márc. 28. 13:03
 18/27 anonim ***** válasza:

Az én párom 36 éves. Neki mindig van kedve szexelni. Sőt néha már én állítom le (igaz ez nem sokszor van :))

Próbáljatok pihenni egy kicsit, mégha hétvégén kettesben maradtok és elmentek sétálni, beszélgessetek más nem hétköznapi dolgokról. Milyen jó volt amikor összejöttetek, főzz neki egy finom vacsitm fürödjetek együtt.....

2012. márc. 28. 13:10
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

A kérdésben az "egészséges házasság" kifejezést nehezen tudom értelmezni.

Kevés szex, homályos "valamilyen indokok", megbeszélés, őszinteség hiánya, ezek nem egészséges házasságra utalnak.

2012. márc. 28. 13:12
 20/27 anonim ***** válasza:
14%
.....hangolódjatok rá egymásra, érezze hogy melletted biztonságban és nyugalomban van. Maszírozd meg, egyetek este gyümölcsöt, ne a tv és ne s zámítógép menjen.
2012. márc. 28. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!