Meddig működhet ez egy egészséges házasságban?
Férjem nem igényli a szexet.Harmincas éveink közepén vagyunk mind a ketten,és ez így megy már 2-3 éve.Havonta egyszer van átlagban,de szerintem ő hónapokig ellenne szex nélkül.
Már ott tartunk,hogy én sem kezdeményezek,mert mindig elutasított valamilyen indokkal.
Sokat hallani manapság erről,hogy a férfiak kevesebbet igénylik a szexet,és ők keresnek kifogásokat.
25 év házassággal a hátam mögött elmondhatom, hogy hullámzó a dolog... volt idő, mikor ritkább volt a szex, hetente, 10naponta.
De pár éve a heti 3-4 sem ritka....43,és 44 évesek vagyunk..
Sajnos ez nem olyan ritka - én is ettől szenvedek, már évek óta...
Az a baj, hogy a férfinak ezzel nehéz szembesülnie, és minél inkább nyaggatod, annál inkább frusztrálja... ezeken a körökön mi már túl vagyunk. És igen, volt olyan, hogy másfél évig egyáltalán nem volt szex. A sok visszautasítás miatt már nekem is elment a kedvem a kezdeményezéstől, teljesen aláásta az önbizalmam.
És ettől teljesen eltávolodtunk egymástól. Nagyon rossz ez így, már semmi közünk egymáshoz.
Én azt mondom, forduljatok szakemberhez, ha a férjed hajlandó rá, mert bele fogsz őrülni - nem csak a szexhiányba, hanem abba, hogy a nőiességed sérül!!!
Az én párom 36 éves. Neki mindig van kedve szexelni. Sőt néha már én állítom le (igaz ez nem sokszor van :))
Próbáljatok pihenni egy kicsit, mégha hétvégén kettesben maradtok és elmentek sétálni, beszélgessetek más nem hétköznapi dolgokról. Milyen jó volt amikor összejöttetek, főzz neki egy finom vacsitm fürödjetek együtt.....
A kérdésben az "egészséges házasság" kifejezést nehezen tudom értelmezni.
Kevés szex, homályos "valamilyen indokok", megbeszélés, őszinteség hiánya, ezek nem egészséges házasságra utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!