Milyen kerti játékok vannak az udvarotokon kisgyerekek (2-9 év) esetén?
Mi nemrég költöztünk be, úgyhogy még semmi, de szeretnénk majd pár dolgot a kertbe a gyerekeknek (még csak egy kicsi van).
Viszont, amit a környéken vagy az ismerős gyerekeknél látok, az nekünk túl sok, egyrészt, mert nem játszóteret akarok csinálni az udvarból, másrészt, mert nincs rá felesleges egy milliónk 😃
Szóval, lényegében itt a környéken alap, hogy minden gyerekes udvaron van minimum egy játszóvár kisházzal-hintával-mászófallal-homokozóval. Trambulin. Medence. Többféle jármű (kismotor, tricikli, elektromos autó). Mellé pluszban külön csúszda például.
Igen, sok helyen jártam itt, sok helyre belátni, ez tényleg az alap, pedig nem is egy milliomos környék :D de gondolom pár 3ve nem is ennyibe került pl. a fa ezekhez a játékokhoz.
Na mindegy, a lényeg, hogy én ekkora játszóteret, ennyi játékot nem szeretnék. De nem tudom mi legyen belőle, mi nem. A trambulin kifejezetten nem tetszik, az valahogy taazít.
Nálatok mivel játszanak inkább a gyerekek, mi az, ami feleslegesnek tűnik?
Kis homokozó, műanyag csúszda, hinta. Kismotor, markoló, pedalos traktor, taliga, fűnyíró. Elektromos rendőr autó. Medence van nyárra egy nagy nekünk is, meg kisebb pancsolósok.
Ami nem játék de használja a játékokhoz az a magasnyomású mosó, öntöző kannák, kerti szerszámok.
3 lesz.
A trambulin az egyik számunkra leghasznosabb kinti játék 😀
De van homokozó , csúzda, feszekhinta , mászoka ( kötél )
Kis házikó, kerti játékok ,mint pl kosárlabda állvány , ilyen karika Dobó( nem tudom mi a rendes neve 😅) roller, bico ,kis motor , elektromos motor,és autó. Labdák,stb.. ezt úgy 7,5 év alatt sikerült begyűjteni. 2 gyermekünk van. Mindennel játszanak. Na nálunk tényleg játszótèr van a kertben. De èn ezt szeretem. Amíg ők ketten egész délután játszanak ,én addig pihenek a napozó ágyban. Jól érezzük magunkat itthon. Minden adott a kényelemhez itthon.
Bár bevallom néha én is rohadt soknak érzem ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!