Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen kerti játékok vannak...

Milyen kerti játékok vannak az udvarotokon kisgyerekek (2-9 év) esetén?

Figyelt kérdés

Mi nemrég költöztünk be, úgyhogy még semmi, de szeretnénk majd pár dolgot a kertbe a gyerekeknek (még csak egy kicsi van).

Viszont, amit a környéken vagy az ismerős gyerekeknél látok, az nekünk túl sok, egyrészt, mert nem játszóteret akarok csinálni az udvarból, másrészt, mert nincs rá felesleges egy milliónk 😃

Szóval, lényegében itt a környéken alap, hogy minden gyerekes udvaron van minimum egy játszóvár kisházzal-hintával-mászófallal-homokozóval. Trambulin. Medence. Többféle jármű (kismotor, tricikli, elektromos autó). Mellé pluszban külön csúszda például.

Igen, sok helyen jártam itt, sok helyre belátni, ez tényleg az alap, pedig nem is egy milliomos környék :D de gondolom pár 3ve nem is ennyibe került pl. a fa ezekhez a játékokhoz.

Na mindegy, a lényeg, hogy én ekkora játszóteret, ennyi játékot nem szeretnék. De nem tudom mi legyen belőle, mi nem. A trambulin kifejezetten nem tetszik, az valahogy taazít.

Nálatok mivel játszanak inkább a gyerekek, mi az, ami feleslegesnek tűnik?

2022. máj. 18. 07:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Homokozó, óriás (426cm) trambulin, csúszda, mászó torony. És elég hosszú járda az udvaron, így kismotor, futó biciklivel, normál biciklivel is használható amikor nem tudnak utcára menni felnőtt hiányában.
2022. máj. 19. 10:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Homokozó, hinta van, kismotor, futóbicikli, kutya (élő, természetesen).

Kb. ennyi, de nálunk simán elvan a kertben azzal is, hogy virágot szed, füvet tépked. Nem kell nagyon túlgondolni ezeket szerintem, én sem vagyok híve a teljes privát játszótér kiépítésének.

2022. máj. 19. 14:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekünk ami van: fa kishaz (apa epitette), csuzdaval, homokozoval, két hintaval. Nyáron medence.

Ennyivel teljesen jól elvan az 5 és 7 éves.

2022. máj. 19. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!