Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális,hogy vírus után már...

Normális,hogy vírus után már 3 napja nem kakil?

Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom is elkapta a hányós hasmenős vírust (az apjától),de ő csak hányt 3x,azóta nagyon étvágytalan, 2 napig kb csak kekszet,pufit evett ,és a folyadék ivást is nagyon kell neki erőltetni.. most van a 4.napja,hogy nincs kaka igaz túl sok kaja sincs benne,de mivel korábban voltak székrekedési problémái, így azért kicsit aggaszt. Reggel adtam neki Dulcosoftot (korábban nem mertem,nehogy hasmenés is legyen a hányás mellett),még egyelőre semmi. Van itthon laxaclean is,de ha nem muszáj,azt még nem erőltetném. Csak most nem tudom,hogy azért nem kakil,mert elkapta a vírust és még nem állt neki helyre teljesen minden,vagy ez már székrekedés lenne...
ma 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Várj még rá szerintem 1 napot.
ma 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, múlt hónapban nálunk is ez volt. Bár neki csak hasmenése volt, emiatt haza is hozatták velem délben az oviból. Hányni nem hányt. Utána 1 teljes hétig nem kakilt. Még az óvónéninek is szóltam, hogy jelezze ha volt aznap wc-n a gyerek, mert itthon napok óta semmi. Aztán magától helyrejött, és szépen visszaállt hogy naponta/kétnaponta kakil.
ma 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!