Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ruhája van a gyerekednek?

Mennyi ruhája van a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Mennyire vásárolsz előre méretet?
ma 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Sok. Előre nem vásárolok, csak próbával vásárolunk ruhát.
ma 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Előre semennyire nem vásárolok.

Lányomnak egy nagy szekrényben vannak a ruhái, mindig olyanok amik jók rá, havonta szelektálunk. Ami kicsi, vagy már nem tetszik tovább adjuk és újakat veszünk (11 éves)

Fiamnak szintén egy szekrennyi ruhája van, 104-110 méret amiket éppen most hord.(3 éves lesz)

Kaptunk tesóm fiáról nagyobbakat, 122-es ruhákat, jó sokat, azok vannak eltéve.

Tehát direkt előre nem vásárolok.

ma 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. Gyakran vásárolok előre is méretet, mert alacsonyabb, lassan növő gyerekeim vannak. Ha nem is jó valamelyik, akkor is az szokott lenni a baj, hogy nagy. Abba meg bele lehet nőni, így semmi sincs veszve.
ma 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok ruhája van, de kell is. :)

Előre csak 1 mérettel nagyobbat szoktam venni, ha nagyon akciós. És csak olyasmit, amibe nem baj, ha nem az aktuális szezonban nő bele.

Pl.pólót nem, mert az inkább nyári. De melegítő nadrágot vagy pulóvert veszek, mert az jóformán mindig kell.

Most télen kezdett szobatiszta lenni, vettem egy csomó hosszú ujjú pólót. Úgy voltam vele, hogy az kell úgyis majd tavaszra is. Na már kb.az 1/3 része "selejtes", mert festékes, vagy olyan folt van rajta, ami nem jön ki. Szóval ebből tavaszra vehetek majd megint, amit hordani is tud. :D

ma 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok ruhájuk, de így is szinte újszerű állapotban növik ki őket, ami mindig "fáj", nem tudom megszokni. Főleg, hogy "kidobásra" megy, mert eladni a nagyobb darabokat se tudom. Ismerős nincs, akinek tovább adhatnám, vadidegeneké lesz ingyen.
ma 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Sok, és most megvettem a követjező téli kabiját, overálokat amig volt akkora mint a gyerek nyáron vettem féláron, ha kinőtte volna vígan eladom annyiért amennyibe nekem volt.
ma 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sok ruhájuk van, de mindketten képesek egy nap alatt 3-4 szettet is összekenni. Szóval szükség van rá. Már nem szoktam előre vásárolni, a nagyobbik már nagyon lassan nő, mármint nem úgy, mint eddig, hogy 3 hónap és méretváltás, így nála nem nagyon van olyan, hogy hirtelen kéne sok ruha. Szerintem több, mint egy éve használja a jelenlegi ruháit (104-110-esek) a kicsi meg örökölt egy halom ruhát, és csak kipótlom, ha valami hiányzik (ő 86/92 ).
ma 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!