Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiamat az óvodába úgy meglökte...

Fiamat az óvodába úgy meglökte az egyik gyerek, hogy kórházba került. Ki a felelős?

Figyelt kérdés

Hétfőn délután kint játszottak az udvaron és a kisfiam oda akart ülni az egyik játékhoz amikor is egy másik kisfiú úgy fellökte, hogy beverte hátul a fejét.

Amikor mentem érte akkor közölték velem a történeteket.

Hazafelé mondta hogy szédül és hányt is, azonnal bevittük a sürgősségire ahol megállapították, hogy agyrázkódása van, feküdjön be mindenképp. Jelenleg is kórházban vagyunk, az óvónők mossák kezeiket, hogy ez véletlenül történt. Nem tudom hogy a gyerek szüleinek mondták e. Nagyon ideges vagyok. Hagyjam annyiba vagy valakit ezért felelősségre lehet vonni? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. máj. 11. 08:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
6%

Én tudnék rohanni, mert itthon vagyok 😉

Attól, hogy neked dolgozni kell, még valaki megteheti, hogy rohanjon.

Majd én eldöntöm, mint szülő, hogy megyek-e vagy nem érdemes.

Nem hiszem, hogy nektek van gyereketek, azért írtok ekkora sületlenségeket😁

2022. máj. 11. 18:21
 52/64 anonim ***** válasza:
36%
Hát q múltkor azon ment a vita, hogy mi van, ha a szülő órákkal később tud menni a gyerekert. Akkor a többség úgy volt vele, az óvónő dolga, hogy ápolja a beteg gyereket......
2022. máj. 11. 18:24
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de akkor ki is derül, hogy tud-e menni, ha felhívja. Ha nem hívja ki, honnan derül ki?
2022. máj. 11. 18:25
 54/64 anonim ***** válasza:
76%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovoda..

57!

Gondolom anyuka mindig kb ugyanabban az időben megy a gyerekért. Tehát ha délután 3kor történt az eset, akkor teljesen felesleges telefonálni, hiszen négykor ott van anyuci.

2022. máj. 11. 18:28
 55/64 anonim ***** válasza:
6%

50esnél "kolléganő kislánya"

De véletlen sem saját tapasztalat vagy bármi.

Nagy a mellény, míg nem veletek történik ilyesmi.

Tipikus, jóvahazúgy emberek, akik ha helyzet van, meg se mernek szólalni.

2022. máj. 11. 18:29
 56/64 anonim ***** válasza:
6%
Ja persze, hipotézis hipotézis hátán. "Gondolom" és társai.
2022. máj. 11. 18:31
 57/64 anonim ***** válasza:
0%

60!

Mert felétek nem kb azonos időpontokban mennek a szülők q gyerekekert?

2022. máj. 11. 18:33
 58/64 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy szánalmas, és tökéletes lenyomatot ad egy-egy, az anonimitás mögé bújó illető lelki világáról, hogy ismeretleneket, érvek hiányában "idiótáznak" meg "parasztoznak".

Attól, mert nektek otthon rossz, nem ide kell jönni játszani az eszeteket, és kompenzálni valamit, meg alkalmat keresni s sértegetésre.

Külön megmosolyogtató, hogy az "parasztozik", aki eleve ezt a szót elkezdte itt.

2022. máj. 11. 18:39
 59/64 anonim ***** válasza:
76%
Ti meg kb felkötnétek az òvònőt ez csesz fel. Nem azt mondtuk, h nem történt semmi v nem lehetett volna nagy baj... de mit tehetett volna az óvònő? Ezt még mindig nem válaszoltàtok meg...
2022. máj. 11. 20:13
 60/64 anonim ***** válasza:
64%
És normális ilyen privát üzenetet írni h loccsanjon ki a gyerekem agyveleje a betonon? És nekem rossz otthon? Menjetek pszichológushoz..🤣 nem vagytok normálisak..
2022. máj. 11. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!