Fiamat az óvodába úgy meglökte az egyik gyerek, hogy kórházba került. Ki a felelős?
Hétfőn délután kint játszottak az udvaron és a kisfiam oda akart ülni az egyik játékhoz amikor is egy másik kisfiú úgy fellökte, hogy beverte hátul a fejét.
Amikor mentem érte akkor közölték velem a történeteket.
Hazafelé mondta hogy szédül és hányt is, azonnal bevittük a sürgősségire ahol megállapították, hogy agyrázkódása van, feküdjön be mindenképp. Jelenleg is kórházban vagyunk, az óvónők mossák kezeiket, hogy ez véletlenül történt. Nem tudom hogy a gyerek szüleinek mondták e. Nagyon ideges vagyok. Hagyjam annyiba vagy valakit ezért felelősségre lehet vonni? Ti mit tennétek a helyemben?
Kérdező. Rossz helyen tetted fel a kérdést.
Szerintem menj rendőrségre ,fogadj egy jó ügyvédet. És mindenkit perelj be , gyereket is ,felnőttet is, szülőket,meg amúgy a gondnokot is. Meg a játék készítőt is ,amin összeveszett 2 ovis gyerek..
Az ovit bezáratni.. Szerintem mindenki ezt csinálja..
Vagy megnyugszol. Át gondolod higgadt fejjel. És rá jösz arra ,hogy balesetek mindenhol előfordulhatnak . Veled is. Otthon ,a 4 fal között...
A balesetre nem igazán tudnék mit mondani, az én fiam nagyon kis szeleburdi, folyton esik-kel, és van egy kis barátja, pelenkás kora óta, meg se tudnám számolni hányszor fellökték már egymást, még csak nem is szándékosan.
De az óvónőnek jelezném először udvariasan, hogy hasonló esetben kérem előbb szóljanak, aztán ha ez neadjisten ismétlődik, akkor panaszt tennék.
Szinte ugyanígy jártam. Nyári szünet után az ovis legjobb barátnőm, reggel még a folyosón nekifutásból a nyakamba ugrott örömében. Én hanyatt estem és bevágtam a fejem. Ott álltak körülöttünk az én szüleim, a barátnőm anyukája és egy óvónő is. Na ilyenkor ki a felelős? :D Nem lett puklim, de kb. 1-2 órával később már nagyon rosszul voltam, amit az óvónő nem hitt el, büntetni akart azzal, hogy akkor nem mehetek ki játszani a többiekkel ebéd előtt, a szobában kell feküdnöm. Fekvésből keltem fel úgy, hogy rohantam hányni. Utána hívták fel a szüleimet, hogy gond van. Vitt is rögtön a kórházba apukám, 2 hétig voltam bent, illetve otthon agyrázkódással. Nem sok ovis képem van meg, de erre annyira élesen emlékszem...
De szórakoztunk azzal is, hogy kitudja jobban döccenteni a másikat a libikókán. Szerintem kevés olyan gyerek volt, aki ne esett volna át legalább egyszer a túloldalra és fejelte volna le a libikóka acél vázát. Ilyen balesetem is volt, ahogy másoknak is és bizony késsel nyomták le a púpokat az óvónők. A kék foltok, horzsolások mindennaposak voltak.
De a csuklómat is törtem úgy, hogy anyuék mellettem álltak, vagy az ajkam is repedt fel úgy, hogy bicajozni tanítottak.
Nem lehet a széltől is megóvni a gyereket, akárhány felnőtt is áll körülötte. Felnőttem én is, lettek gyerekeim nekem is.
Egy szomorú baleset, maximum annyit kérnék az óvodától, hogy máskor figyeljenek jobban és megkérném a szülőt, hogy beszélgessen el a gyerekével, hogy ilyet nem szabad csinálni. Teljesen felesleges ebből nagyobb hercehurcát csinálni.
Itt egy agresszív gyerekről van szó, aki idegből fellökte, hogy menjen onnan, 3x akkora mint a fiam.
Akkor holnap, ha valakit úgy fellök, hogy ott hal meg, gondolom akkor az is normális, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!