Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiamat az óvodába úgy meglökte...

Fiamat az óvodába úgy meglökte az egyik gyerek, hogy kórházba került. Ki a felelős?

Figyelt kérdés

Hétfőn délután kint játszottak az udvaron és a kisfiam oda akart ülni az egyik játékhoz amikor is egy másik kisfiú úgy fellökte, hogy beverte hátul a fejét.

Amikor mentem érte akkor közölték velem a történeteket.

Hazafelé mondta hogy szédül és hányt is, azonnal bevittük a sürgősségire ahol megállapították, hogy agyrázkódása van, feküdjön be mindenképp. Jelenleg is kórházban vagyunk, az óvónők mossák kezeiket, hogy ez véletlenül történt. Nem tudom hogy a gyerek szüleinek mondták e. Nagyon ideges vagyok. Hagyjam annyiba vagy valakit ezért felelősségre lehet vonni? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. máj. 11. 08:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
40%

Na mit szól ehhez a sok óvónő mentegető. Micsoda szakember.

Kíváncsi lennék, hogy ilyen esetben mit reagálna aki szerint az óvónő semmiről sem tehet, mivel még azt is kétségbe vonja, hogy ezért került kórházba.

2022. máj. 11. 09:36
 22/64 anonim ***** válasza:
39%
Mihez mit kell szólni, 21? Ahhoz, hogy az óvónő segített a gyereknek? Nálunk a gyerekorvos is anno azt javasolta, pukli esetén fagyasztott borssal borogassuk, vagy ha nincs, akkor hideg fémmel. Vagy az a gond, hogy egy kemény órát várt a gyerekkel, aki akkor nyilván nem szédült se nem hanyt, ergo a tünetei alapján nem szorult ellátásra? Vagy az a probléma, hogy nem hiszi el a diganozist? Látatlanban bárki bármit mondhat ám, az az egyik, q másik meg hogy ha látta az esest, és úgy ítélte meg, hogy nem volt akkora, akkor simán csodálkozás a reakciója.
2022. máj. 11. 09:41
 23/64 anonim ***** válasza:
75%

1. A felügyelete alatt történik egy baleset

2. Nem szól senkinek

3. Kés nyomkodással próbálja "orvosolni" a sérülést

4. Nem hiszi el, hogy emiatt van kórházban a gyerek

5. Tehát szerinte te hazudsz

Ennél több nem is kell ahhoz, hogy ne hagyd annyiban...

2022. máj. 11. 09:42
 24/64 anonim ***** válasza:
64%

22, az a különbség, hogy NEKTEK orvos javasolta, ahogy írod, és nem a szülő tudta nélkül kapott fel egy konyhakést majd lesz valami alapon.

Hogy lehet ilyen hülyeséget írni, mintha a kettő eset hasonlítana, hogy egy orvos mit mond egy szülőnek, vagy óvónéni orvost játszik.

2022. máj. 11. 09:44
 25/64 anonim ***** válasza:
62%

20 Azért késsel csinálta, mert a kés pengéje hideg, semmi baj nincs a módszerrel.

Azt gondolom, hogy kell telefonálni ha nagyobb sérülés történik.

De gondolom azt a kérdező se szeretné ha minden fellökés miatt felhívnák és jöhetne el a munkából, mert egy óvodában gyakran előfordul, hogy fellökik egymást.

2022. máj. 11. 09:44
 26/64 anonim ***** válasza:
34%

1. A felügyelete alatt történik egy baleset

Mert a te szülői felügyeleted alatt soha nem történt semmi, ugye? Természetesen te is 24 gyerekere ügyész, ugye?

2. Nem szól senkinek

Ezt honnan veszed? Nyilván szólt valakinek, hiszen minimum annyi időre ott hagyta a gyerekeket, amíg egy kést beszerzett, nem? Szólt q szülőnek is, nem?

3. Kés nyomkodással próbálja "orvosolni" a sérülést

A hideg fémtől lappadhat a felfogást terület, kedvesem.

4. Nem hiszi el, hogy emiatt van kórházban a gyerek

Nem, én sem hinném el alapból, hogy amit én kis esésnek láttam, az ilyen komoly volt.

5. Tehát szerinte te hazudsz

Nem, szerinte hihetetlen az egész.

2022. máj. 11. 09:46
 27/64 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, ne foglalkozz velük, hadd vergődjenek tovább a szent óvónőn, te ne hagyd annyiban!
2022. máj. 11. 09:47
 28/64 anonim ***** válasza:
39%
24, b+, te amúgy épeszű felnőtt embernek tartod magad? Ha igen, akkor esetleg nem merült fel benned az a lehetőség, hogy az óvónő elsősegély tudással is rendelkezik? Hogy esetleg az és az X éves tapasztalata meg a jég hiánya az, ami miatt a képhez fordult, mint bevallt eszkozhoz?
2022. máj. 11. 09:48
 29/64 anonim ***** válasza:
39%
Jaja, máglyára az ovonovel! Aztán ne csodálkozz, ha naponta többször leszel hívva az óvodából, hogy azonnal vidd el q gyereket, mert beutotte a kislabujjat/faj a haja/kettőt nyögött
2022. máj. 11. 09:49
 30/64 A kérdező kommentje:

Mikor odamentem a gyerek elég zavartan viselkedett, pedig azt mondta, hogy semmi baja, jó kedvű.

Nem gondolom, hogy annyira kicsit esett volna mivel a válla, karja, oldala kék foltos több helyen.

2022. máj. 11. 10:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!