Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiamat az óvodába úgy meglökte...

Fiamat az óvodába úgy meglökte az egyik gyerek, hogy kórházba került. Ki a felelős?

Figyelt kérdés

Hétfőn délután kint játszottak az udvaron és a kisfiam oda akart ülni az egyik játékhoz amikor is egy másik kisfiú úgy fellökte, hogy beverte hátul a fejét.

Amikor mentem érte akkor közölték velem a történeteket.

Hazafelé mondta hogy szédül és hányt is, azonnal bevittük a sürgősségire ahol megállapították, hogy agyrázkódása van, feküdjön be mindenképp. Jelenleg is kórházban vagyunk, az óvónők mossák kezeiket, hogy ez véletlenül történt. Nem tudom hogy a gyerek szüleinek mondták e. Nagyon ideges vagyok. Hagyjam annyiba vagy valakit ezért felelősségre lehet vonni? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. máj. 11. 08:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező. Ha többször előfordult már ,miért nem beszélgetsz a gyerek szüleivel erről ?

Nekem is volt ilyen. A kisfiamat beiratkozás és beszoktatás után piszkálta ,ütötte a kisfiamat egy nála nagyobb csoporttarsa. Nem írtam ki kérdést róla. Megkerestem az édesanyját és elmondtam neki ,hogy a kisfia üti és piszkálja az én kisfiamat. Érdekes mód ,onnantól panasz nem érkezett rá. Gondolom anyuka otthon elbeszèlgetett a kisfiával.

És elnézést kért ,hogy így viselkedett. Tudod lehet ezt kulturáltan is. 😉

2022. máj. 11. 11:21
 42/64 A kérdező kommentje:

Kérdeztem a szülők nevét, azt mondta nem adhat ki információt, nem mondatja meg.

Nem az enyémmel csinálta, hanem egy kislányt nagyon megtépett pár hónapja.

2022. máj. 11. 11:42
 43/64 anonim ***** válasza:
35%

Igen, és mi a probléma?

Vagy te talán tudsz figyelni 30 szerteszét rohanó gyerekre?

Ugyan már, unokatestvérem anyja mellől esett úgy hanyatt a székkel, hogy betörte a fejét.

2022. máj. 11. 13:50
 44/64 anonim ***** válasza:
21%
Végülis csak egy gyerek került kórházba, de mit képzel a kérdező ugyebár :DDD
2022. máj. 11. 14:14
 45/64 anonim ***** válasza:
5%
Mi a probléma? Csak hogy valaki elvileg ezt tanulta meg ezért kapja a fizetését, de amúgy semmi probléma 🤣
2022. máj. 11. 14:15
 46/64 anonim ***** válasza:
82%
Nem azt tanulta, hogyan kapjon el 1nél több gyereket egyszerre az udvaron különböző helyeken, térben osztódva, ezer kezet növesztve...
2022. máj. 11. 15:12
 47/64 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem a baleset a fő gond, hanem, hogy délután tudtál róla.

Ha nekem szólnának azonnal, én indulnék érte, sajnos van tapasztalat esés után származó koponyaűri vérzésre, ami tünetmentes volt, tehát azonnal orvos és koponya CT ilyenkor a vérzés kizárása érdekében.

Ilyen esetben a késlekedés is gondot okozhat.

Egyből telefonálnia kellett volna, hogy ha tudsz, gyere érte és kórház.

2022. máj. 11. 16:33
 48/64 anonim ***** válasza:
93%
Azt is tudatosítsd benne, hogy ha legközelebb bármi történik, szeretnél azonnal tudni róla.
2022. máj. 11. 16:35
 49/64 anonim ***** válasza:
17%
És még ezek hisztiznek fizetésemelésért...alig dolgoznak 6 órát aminek a felében pletykálnak és még arra is lusták hogy figyeljenek a gyerekekre.
2022. máj. 11. 16:42
 50/64 anonim ***** válasza:
30%
45# mit? 🤣
2022. máj. 11. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!