Fiamat az óvodába úgy meglökte az egyik gyerek, hogy kórházba került. Ki a felelős?
Hétfőn délután kint játszottak az udvaron és a kisfiam oda akart ülni az egyik játékhoz amikor is egy másik kisfiú úgy fellökte, hogy beverte hátul a fejét.
Amikor mentem érte akkor közölték velem a történeteket.
Hazafelé mondta hogy szédül és hányt is, azonnal bevittük a sürgősségire ahol megállapították, hogy agyrázkódása van, feküdjön be mindenképp. Jelenleg is kórházban vagyunk, az óvónők mossák kezeiket, hogy ez véletlenül történt. Nem tudom hogy a gyerek szüleinek mondták e. Nagyon ideges vagyok. Hagyjam annyiba vagy valakit ezért felelősségre lehet vonni? Ti mit tennétek a helyemben?
Kérdező. Ha többször előfordult már ,miért nem beszélgetsz a gyerek szüleivel erről ?
Nekem is volt ilyen. A kisfiamat beiratkozás és beszoktatás után piszkálta ,ütötte a kisfiamat egy nála nagyobb csoporttarsa. Nem írtam ki kérdést róla. Megkerestem az édesanyját és elmondtam neki ,hogy a kisfia üti és piszkálja az én kisfiamat. Érdekes mód ,onnantól panasz nem érkezett rá. Gondolom anyuka otthon elbeszèlgetett a kisfiával.
És elnézést kért ,hogy így viselkedett. Tudod lehet ezt kulturáltan is. 😉
Kérdeztem a szülők nevét, azt mondta nem adhat ki információt, nem mondatja meg.
Nem az enyémmel csinálta, hanem egy kislányt nagyon megtépett pár hónapja.
Igen, és mi a probléma?
Vagy te talán tudsz figyelni 30 szerteszét rohanó gyerekre?
Ugyan már, unokatestvérem anyja mellől esett úgy hanyatt a székkel, hogy betörte a fejét.
Szerintem nem a baleset a fő gond, hanem, hogy délután tudtál róla.
Ha nekem szólnának azonnal, én indulnék érte, sajnos van tapasztalat esés után származó koponyaűri vérzésre, ami tünetmentes volt, tehát azonnal orvos és koponya CT ilyenkor a vérzés kizárása érdekében.
Ilyen esetben a késlekedés is gondot okozhat.
Egyből telefonálnia kellett volna, hogy ha tudsz, gyere érte és kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!