Felelős anyuka az, aki komoly szívbetegséggel gyereket akar szülni úgy, hogy van neki két gyereke?
A legidősebb gyerek.
A B terv az lenne, hogy a nyakamba akasztják az összes gyereket, ha anyám feldobja a talpát.
Mit érdemelnék meg? Hogy meghaljon anyám a hülyesége miatt és 17 évesen 3 gyerek a nyakamon legyen? Gratulálok!
Igen, tudom, hogy anyám döntése, de egyszerűen nem lehet ilyen önző és felelőtlen! Már a második gyerek után mondták neki, hogy ne vállaljon többet, bevállalta a harmadikat, majdnem meghalt. Volt 3 szívrohama, erre bejelenti a 3. Szívroham után 1 évvel, hogy gyereket vár.
Az fix, hogy nem fogom az ő hülyesége miatt nevelni a gyerekeit, de azért mégis bánt, hogy simán eldobna minket.
Kiskorú vagy.
A gyereknek van apja is.
Az utolsó jól írja van apja is, és nyilván lenne egy idő után segítséged a testvéreidről van szó mégiscsak .
A testvéred a saját véred viszont anyud óriásit kockáztat, jó egészséget neki
Ja, mert olyan apjuk van, aki foglalkozna velük... azért vagyok én a b terv.
Igen, a testvéreimről van szó, akiket nem én vállaltam. Én 17-18 évesen nem fogok anyukásat játszani, csak mert anyámnak fontosabb volt még egyet szülni egy férfinak nem nevezhető valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!