Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felelős anyuka az, aki komoly...

Felelős anyuka az, aki komoly szívbetegséggel gyereket akar szülni úgy, hogy van neki két gyereke?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

Nem vállalod a gyámságot, és lesz állami gondozott. Problémád megoldva.

Mellesleg elég ellenszenves alak vagy...

2021. nov. 13. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Szóval....új faszi?
2021. nov. 13. 17:33
 13/19 anonim ***** válasza:
25%

Jó tanácskép mondom hogy addig öleld meg az anyád amíg él és addig öleld meg

Nyilván rossz ez a helyzet neked , kamasz is vagy , ilyenkor az emberben amúgy is kavarognak az érzelmek

De viszont anyukád csak egy van, ő nem tudhatjuk hogy miért döntött így de neki se könnyű.

Hidd el most az a legnagyobb segítség számára , ha öszintén megöleled és elmondod hogy szereted

Én nekem legalábbis a gyerekem még kicsi tőle is jól esik ha csak bújos és látom hogy szeret, ha nem is rózsaszín minden nap

Anyukám én ugyan úgy próbálom támogatni ha látom nehéz napja van vagy szomorú

2021. nov. 13. 17:51
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Én szivroham után nem szülnék. Nagyon felelőtlen. Akkor most rajtad kívül hány tesód van? Ez hányadik terhesség? Hány éves?
2021. nov. 13. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Te buta tini! Fogd már fel, hogy ha 18 leszel sem leszel senkinek a gyámja mert nem tudod eltartani őket!
2021. nov. 13. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Ne pánikolj, semmi kötelezettséged feléjük. Majd maradnak az apjuknál, vagy mennek nev.szülőkhöz. Téged senki nem kötelezhet semmire,akármit is mondanak. Amúgy nagyon sajnálom a kicsiket...
2021. nov. 13. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Kolléganő két húsz körüli fia mellé szült egy down-os szívbeteg kislányt, pár naposan már műtötték. Nem új pasi, az első férj az apa, de jehovák...
2021. nov. 13. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

18 évesen elhúznék jó messzire... És a büdös életben nem látnának engem többé. De hogy nem pesztrálnék egy olyan babát, akit nem is én akartam, az is holtbiztos.

Apuka összeszedi a tkeit, ha nem, akkor így járt.

2021. nov. 18. 07:31
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

Ülj le, és beszéld meg vele, hogy rád nem számíthat.

Egyébként borzalmasan felelőtlen.

2021. nov. 22. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!