Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiamat az óvodába úgy meglökte...

Fiamat az óvodába úgy meglökte az egyik gyerek, hogy kórházba került. Ki a felelős?

Figyelt kérdés

Hétfőn délután kint játszottak az udvaron és a kisfiam oda akart ülni az egyik játékhoz amikor is egy másik kisfiú úgy fellökte, hogy beverte hátul a fejét.

Amikor mentem érte akkor közölték velem a történeteket.

Hazafelé mondta hogy szédül és hányt is, azonnal bevittük a sürgősségire ahol megállapították, hogy agyrázkódása van, feküdjön be mindenképp. Jelenleg is kórházban vagyunk, az óvónők mossák kezeiket, hogy ez véletlenül történt. Nem tudom hogy a gyerek szüleinek mondták e. Nagyon ideges vagyok. Hagyjam annyiba vagy valakit ezért felelősségre lehet vonni? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. máj. 11. 08:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
39%

Ne az óvónő döntsön már ilyen esetben, értesítsen, ha te pedig úgy döntesz, hogy érte mész, akkor elhozod.

Nem hiszem, hogy olyan kis esés lehetett, ha most is kórházban van!

Mindössze arról van szó, hogy szokás szerint b@sztak oda figyelni, és azt hiszi kis elcsúszás volt biztos.

A felügyelete alatt konkrétan kórházba került a gyerek, ráadásul próbálták elbagatellizálni. Úgy kiosztanám, mint a huzat, meg panaszt is tennék, mert biztos, hogy nem így kell "eljárni".

2022. máj. 11. 09:10
 12/64 anonim ***** válasza:
64%

11!

Bakker, egesz nap másból se állna akkor az óvónő, mint abból, hogy telefonalgatna a szülőknek, hiszen a gyerekek esnek kelnek....

2022. máj. 11. 09:12
 13/64 anonim ***** válasza:
69%

11!

Amúgy az értő olvasas megy? Az óvónő elmondta, mi történt. Semmi kis csúszás nem volt benne

2022. máj. 11. 09:13
 14/64 anonim ***** válasza:
90%

10es vagyok.

Most olvastam vissza a kérdést.

Mondjuk engem rögtön hívtak ,hogy mi történt. És figyeltèk a kisfiamat. Nem viselkedik e másképpen stb. Mentem is érte ,rögtön.

Így ,hogy megvárták míg érte mész délután ,és akkor mondták.. az gáz.

2022. máj. 11. 09:15
 15/64 anonim ***** válasza:
72%
Na és hol derül ki, hogy mikor történt az eset? Mert az nem szerepel q történetben. Simán lehet hogy delutan fél négykor történt, anyuka meg mindig ott van a gyerekert négykor.
2022. máj. 11. 09:17
 16/64 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom mi ez a vérmami vergődés. Jogilag BÁRMILYEN SÉRÜLÉS , károsodás bármi, az ÓVODA FELELŐSSÉGE. Pont. Itt nincs opció.

Az, hogy anyuci meddig viszi el ezt a dolgot az ő problémája.

De ne mosdassuk már az óvónőket se ennyire.

2022. máj. 11. 09:17
 17/64 anonim ***** válasza:
32%

Neked nem megy az értőolvasás, ugyanis én nem ezt írtam.. Ott a helyszínen döntött úgy az óvónő, hogy nem érdemel még értesítést sem az ügy, mivel valószínűleg látni sem látta... A kis csúszás arra vonatkozik, hogy azt gondolta, elesett, nem nagy ügy, erre kórházba kerül a gyerek.

Gratulálok az ilyennek, ilyenre érdemes gyereket bízni.

2022. máj. 11. 09:19
 18/64 anonim ***** válasza:
39%
Mert az megoldást, hogy nem szólok a szülőnek, sem senkinek, mert lehet úgyis mindjárt jön érte? 🤣
2022. máj. 11. 09:21
 19/64 A kérdező kommentje:

Mikor mentem akkor már egy jó órája történt, ott nyomkodta a gyerek fejét le késsel, akkora pukli keletkezett. És még mindig mint egy dió kb.

Igaz, ők a bejáratnál beszélgetnek állandóan a gyerekek meg össze vissza az udvaron. Amikor felhívtam, azt mondta hogy ő ezt nem akarja elhinni, akkorát nem esett a gyerek. A záróját látni akarja mit írnak majd oda.

Szerintem az igazgató sem tudja még.

2022. máj. 11. 09:22
 20/64 anonim ***** válasza:
44%

Jézusom... Ez aztán szakember... Késsel nyomkodja a gyerek fejét.

Ja, hogy még az orvost is kétségbe vonja🤣

Menteni akarja magát, már azzal is, hogy nem szólt, abban bízott, hogy észre sem veszed, mert addigra majd ő lenyomkodja késsel... Fuuu le sem írom mit gondolok.

2022. máj. 11. 09:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!