Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.osztályban hányszor írnak...

2.osztályban hányszor írnak röpdolgozatot a gyerek, szorzásból és benfoglalasból?

Figyelt kérdés

Itteni suliban minden nap írnak, 3 kis 1-es ha összegyűlik kapnak 1nagy 1-est.

Hozáteszem minden nap újat vesznek,

egyszerre a benfoglalással. Az én gyerekem ebben az időszakban pont beteg volt 2 hétig és nagyon levagyunk maradva .

Szegénykém már sìrva ,gyomorideggel megy iskolába hanyingere van meg öklendezik.A tanárnővel hiába beszéltem leszarja, a lényeg az hogy bemagolják,mert a másiksuliban már tudják a gyerekek.Kérdezem én ,mi a franc közünk van ahoz hogy a másik suliban ők hol tartanak?

A másik hogy a gyereknek már nincs önbizalma mert a tanárnő szarik mindenre csak a jobb tanulokkal foglalkozik.

Nálatok hogy működik, mert itt nagyon gáz minden ?

#Szorzás ,osztás röpdolgozatok
2022. máj. 3. 08:58
1 2 3 4
 31/31 Andi80018 ***** válasza:
Sajnos költözni kell, ha nincs a közelben normális iskola. Mi is költöztünk, bár csak pár utcával arrébb, mivel körzeten kívül kb 0 esély van a felvételre. Sokan csinálják azt, hogy ismerősökhöz bejelentették magukat, míg a beíratás megtörtént....
2022. máj. 4. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!