Szerintetek fontos kerti játszóházat venni a gyereknek, ha mindenkinek van a környéken?
Kisgyerekes, csokos környéken élek, itt jóformán minden kertben van nagy játszóvár házzal, hintával, csúszdával.
Most lassan a mi gyermekünk is abba a korba ér, hogy már értékelné, ha lenne neki - másnál is szereti -, de úgy érzem, anyagilag ez nekünk nagy érvágás lenne, nem igazán fér bele. Egy kis alap játszóház is 4-600 ezer között van, használtan is néztem, hogy elhoznánk valahonnan, de nem találtam....
Egyébként van mindene, meg nem éhezünk azért, de sok dolog hiányzik még a házunkhoz, se terasz, se kertrendezés, bent is lehetne mit csinálni, jön a kistesó is, fél millió nagy összeg most ilyenekre... :/
Csak közben arra gondolok, hogy mindenki másnak van, csak a mi gyerekünknek nincs...
Én sokkal olcsóbban is szoktam látni 🙄
Nagyon szerettem volna ilyet mikor gyerek voltam és nagyon bánom, hogy végül a gyerekeinknek sem lett (a párom borzasztóan vigyáz a pénzre)
Soknilyen lesz az életben, van külön nem épített, szedjétek úgy össze.
Egy kis homokozó, fém hinta kis csúzda, ha használtan összeszedegeted az kb egy 100as.
És közbe figyeld a netet, mi 100ért vettünk basználtan fa játszót, néha kilehet fogni.
Én jobban örültem volna, ha a szüleim rendben tartják a portát, van rendes kerítésübk és teraszunk, nem pedig az épített homokozómra pazarolják az energiájukat.
Én inkább felépíteném rendesen az udvarunkat, terasszal stb és menet közben esetleg építenék (mert azt is lehet ám, é nem is olyan nehéz) egy hintát.
Barátnőméknél volt beépítve ilyen csoda játszótér, és nem használtuk, hanem a fenyőfára kötött autókerék hintán majomkodtunk, amit az apukája csinált még a minijátszótér előtt.
Szerintem is az ilyesmi másnál mindig érdekesebb, ha meg van otthon is, akkor már nem izgalmas. Én csak azért nem vennék, mert másnak is van. Lesz még sok olyan dolog, ami másnak van, neked meg nem fér bele.
Ha szeret ugrálni, akkor egy trambulinnal többre mész és olcsóbb is. Akkor majd nálatok ugrálni lehet, másnál meg csúszdázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!