Szerintetek fontos kerti játszóházat venni a gyereknek, ha mindenkinek van a környéken?
Kisgyerekes, csokos környéken élek, itt jóformán minden kertben van nagy játszóvár házzal, hintával, csúszdával.
Most lassan a mi gyermekünk is abba a korba ér, hogy már értékelné, ha lenne neki - másnál is szereti -, de úgy érzem, anyagilag ez nekünk nagy érvágás lenne, nem igazán fér bele. Egy kis alap játszóház is 4-600 ezer között van, használtan is néztem, hogy elhoznánk valahonnan, de nem találtam....
Egyébként van mindene, meg nem éhezünk azért, de sok dolog hiányzik még a házunkhoz, se terasz, se kertrendezés, bent is lehetne mit csinálni, jön a kistesó is, fél millió nagy összeg most ilyenekre... :/
Csak közben arra gondolok, hogy mindenki másnak van, csak a mi gyerekünknek nincs...
Ha , mindenkinek olyan van, felesleges.
Ti csináljátok valami mást.
Kerti bunert jászósatokkal, vagy veteményest, olyat ami máshol nincs és erdekes.
Mi pl a szomszéd 80 éves nenihez jártunk, minden gyerek az utcából.
A ház mögé gyujtotte a repedt, törött fazekakat, ott főztünk sárból, pedig a szembe szomszéd gyereknek óriási medencéje volt, nekünk homokozó traktorgumiban, a másik gyereknek más. Voltunk itt is-ott is, de legtöbbször a néninél. És nem fektetett ne sokat...
De ha az utcában van 40 játszó torony és nektek nem fér bele anyagilag, minek a 41.
Nekem még eszembe jutott a töbi ötlet mellé egy kis sátor, a gyerekek szeretik. Kis medence is nagy buli.
Meg igazából kint (is) használható játékok. Nem tudom, mennyi idős a gyerkőc? Pinterest, youtube telis tele ötletekkel. Főleg DIY ötletekkel, amit a gyerekek is megtudnak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!