Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.osztályban hányszor írnak...

2.osztályban hányszor írnak röpdolgozatot a gyerek, szorzásból és benfoglalasból?

Figyelt kérdés

Itteni suliban minden nap írnak, 3 kis 1-es ha összegyűlik kapnak 1nagy 1-est.

Hozáteszem minden nap újat vesznek,

egyszerre a benfoglalással. Az én gyerekem ebben az időszakban pont beteg volt 2 hétig és nagyon levagyunk maradva .

Szegénykém már sìrva ,gyomorideggel megy iskolába hanyingere van meg öklendezik.A tanárnővel hiába beszéltem leszarja, a lényeg az hogy bemagolják,mert a másiksuliban már tudják a gyerekek.Kérdezem én ,mi a franc közünk van ahoz hogy a másik suliban ők hol tartanak?

A másik hogy a gyereknek már nincs önbizalma mert a tanárnő szarik mindenre csak a jobb tanulokkal foglalkozik.

Nálatok hogy működik, mert itt nagyon gáz minden ?

#Szorzás ,osztás röpdolgozatok
2022. máj. 3. 08:58
1 2 3 4
 11/31 Andi80018 ***** válasza:
100%

Azt kell látni, hogy legtöbb esetben, ahogy indul a suli, te már nem csak szülő vagy hanem magántanár is. Sajnos vagy nem sajnos, neked kell tanítani a gyereked otthon, gyakoroltatni. Teljesen felesleges a arra energiát fordítani, hogy a tanárt hibáztatod. Amit tudni kell másodikban, azt átnézed, és gyakoroltatsz, amíg rutinná nem válik, és szinte gondolkodás nélkül vágja. Ez máshogy nem megy. Ők még, ha nem gyakorolnak valamit pl egy hétig, elfelejtik.

A fiam negyedikes. Elkezdték venni a kerület számítást, síkidomokat. Kb 3 hétig nem szoroztak, osztottak. Erre, röpi. Kettes. Persze, itthon se csináltuk, gondoltam, eddig tudta. Hétvégén írtam neki párat. Konkrétan az első négynél sose jött ki az eredmény, úgy elszokott az egésztől. Kérdés, miért írat a tanár, ha nem is csinálták már hetek óta? Persze, az embert idegesíti, de ez van. Nem tudod kiengedni a gyeplőt, folyamatosan ott kell lenni neked is suliban. Persze, gyerekfüggő, van, aki már 8 évesen is pro, és minden. De nem ez az általános...

2022. máj. 3. 09:35
 12/31 A kérdező kommentje:

Igen és hogy pótolja be ha napiszinten ujjat vesznek ?

És inak.A 3-atlagjabol most 2 lesz mert sietni kell a tananyaggal.

Nálunk nem volt így.

2022. máj. 3. 09:36
 13/31 anonim ***** válasza:
52%

Kerdező!

Feladat adott...

Leülsz a gyerekkel, és mint minden normalis szülő tanulsz vele...

Nem a tanarra kell köpködni. Ő leadja az anyagot, a gyereknek (ilyen kicsiknél +a szülőnek) a dolga, hogy megtanulja.

Szerinted majd az egész osztalyhoz egyesével odaballag, hogy pistike érted?! Mancika így csinald...nem.

Neki az a dolga leadja az anyagot, majd számonkérje, amit OTTHON meg kell tanulnia a gyereknek.

Ha neked nem megy, legyen benned annyi, fizess egy magántanárt.

2022. máj. 3. 09:39
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy magan tanart aki foglalkozik vele mert ez, hogy ennyire le van maradva nem normalis.

Most ez van, mi lesz később? Az alapokat nem fogja tudni. Igen be kell magolni ezeket.

2022. máj. 3. 09:40
 15/31 anonim ***** válasza:
80%

Az önmagában rendben volna, hogy minden órán számon kéri, mennyire tudják a szorzást, osztást.

Ami nincs rendben, hogy a tanár stresszeli a gyereket, méghozzá ilyen mértékben. Ha egy másodikas gyerek sírva, hányingerrel, gyomorideggel megy iskolába, akkor az a tanító, aki ezt előidézte, alkalmatlan a feladatára, el kéne tiltani a tanítástól. Más értelemben, de ugyanúgy veszélyezteti a gyereket, mint egy pedofil - akiket ugye adott esetben bíróság eltilthat a gyerekekkel való foglalkozástól.

Egyébként nekem is pont másodikas a fiam, neki se megy könnyen a matematika, tehát abszolút értem a problémádat. Teljesen egyértelmű, hogy a tanár rosszul osztotta be az idejét, el van csúszva a tananyaggal, ezért kell most kapkodnia, és ezért tartanak más iskolában előbbre. Pl. a mi gyerekünk osztályában is legalább egy hónappal ezelőtt befejezték a szorzótábla tanulását, már csak újra és újra gyakorolják a korábban tanultakat. És természetesen a stressz-terhelése is aránytalanul kisebb volt. Pedig közben volt éppen elég olyan iskolai nap, amikor nem hagyományos tanítás volt, hosszabb volt a tavaszi szünetük is stb.

Akár iskolaváltás is fölmerülne bennem, ha találsz olyat, ahol a tanító leinformálható, és nem ilyen rabszolgahajcsár-stílusú, hanem jobban ért a gyerekekhez és a tanításhoz.

2022. máj. 3. 09:54
 16/31 A kérdező kommentje:

Neharagudj ,kikérem magamnak !Én normális szülő vagyok ,és leülök tanulni vele. És igen köpködöm a tanárt mert neki az a dolga hogy foglalkozzon a gyengébb tanulokkal is,ne csak a nyalizos puncsos,önkormányzatos,nyugdijas tanárok unokáival stb..szülők gyerekeivel.

Tudom hogy be kell magolni.De mindennap ujjat hogy magoljon be!!!

Itt az oktatás nagyon szar.

És nem szarom a pénzt magántanár fogadására.

Na mindegy , egyes szülők könnyen beszélnek .

Köszönöm a válaszokat.

2022. máj. 3. 09:57
 17/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 15/16-os igazad van.

Erről beszélek!

Köszönöm.

2022. máj. 3. 10:08
 18/31 A kérdező kommentje:

Egyébként igen lesz iskola váltás mert ezt itt nem lehet bírni idegekkel.

Amúgy sok szülő panaszkodik a tanárok ra és nem csak a mi osztalyunkbol.

2022. máj. 3. 10:12
 19/31 anonim ***** válasza:
40%

Nyugi, a másik iskolában ugyanez lesz.

Inkább találj ki valamit, hogy a gyerek tudjon haladni, korrep, napközi, megtobb gyakorlás.

2022. máj. 3. 10:34
 20/31 anonim ***** válasza:
39%

Milyen jó is lesz lemaradt butább gyereket az új közegbe vinni.

Ha kicsit is érdekel a gyerek sorsa ne sajnálj már 2-3 ezer forintott arra, hogy a gyerek ranuljon

2022. máj. 3. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!