10 éves gyereknek telefon, biztonságosan?
Ismertek alkalmazásokat, játékokat, amik fejlesztenek egy 10 éves gyereket? Hogyan kerüljem el, hogy alkalmazást vagy bármit egyedül vásároljon?
Milyen alkalmazások vagy beállítások védenék meg a kellemetlen dolgoktól?
Van olyan lehetőség, amivel másik telefonról is be tudom állítani a telefonján a különböző dolgokat?
Unokahugomnak lenne, messze élek tőle, és azért adnám neki, mert szeretne velem többet beszélni.
Köszönöm előre is a segítséget.
10 eves gyerekrol van szo!
Nem kell megadni semmi bankkartya adatot.
Hidd el ennyi idosen minden tud mar amit kell +18as dolgokban is.
Azért az anyjáékat kérdezd meg, mielőtt okostelefont veszel a gyereküknek.
Ha belemennek, akkor meg ez majd az ő gondjuk lesz, hogy milyen alkalmazások lesznek a telefonon.
Ezeket, amiket írtál, mind tudod biztosítani, pl a Google Family Link-kel.
De szerintem is inkább szűk családon belül kéne beállítani, hogy a szülei lássák, mit csinál és mennyit. Ők vannak vele minden nap, pl ha szeretne egy új alkalmazást, de te letiltottad, akkor a távolból engedélyezd, majd ha feltették, tiltsd le újra... Érted... Ez csak a technikai oldala, de én pl tuti nem hagynám senki másra, hogy a gyerekem telózását felügyelje, megszabja, mit szabad, mikor és mennyit...
Vegyél neki telót, ha a szülők belemennek, és segíts nekik beállítani inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!