Ha a gyermeketekkel mentek a strandra egyedül hogy oldjátok meg a pénztárca és a telefon biztonságos helyét?
Hova teszitek hogy ne kelljen egyfolytában nézni a táskát?
Vagy mondjuk ha képet akartok csinálni ha nálatok van a mobil mibe teszitek vagy hogy hogy ne legyen vizes?
Nálam a táskámban van, letakarom törölközővel, kalappal, ha fotózni akarok előveszem, ha nem, akkor elrakom..
Nincs nálam sosem a vízben. A gyerekkel mindig a cuccunk mellett vagyunk, ha medencét váltunk, viszem a táskám, a törölközőm a napágyon marad. Én is tartottam tőle, de mindig abba az irányba kell fordulni, amerre a holmid van.
Egyszer kétszer kerülgetett a szívbaj, illetve egyszer majdnem ellopták a holmim(pasi nő tini gyerek rádobta a mi cuccunkra a törölközőjét, majd együtt akarta felemelni, de rászóltam, hogy "elnézést", elnézést kért, majd visszaadta. Nem tudtam megmondani, hogy lopni akart e a pasi, vagy figyelmetlen volt, szóval nem csináltam semmit, gazdagnak tűntek, hilfiger papucs, fehérek, illetve angolul beszéltek)
Oda kell nagyon figyelni a hullámmedencénél is.. esetleg megkérni a melletted lévőt, hogy figyeljen a holmidra, pláne ha ő is kisgyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!