Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reggeli suliba indulás alsóban...

Reggeli suliba indulás alsóban. Tippeket kérek, hogyan készüljön el időre, mert annyi ideget nyelek hogy rá fog menni az egészségem. Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Az ébredéssel nincs gond, felkel időben, aztán jön a lufifújás, rajzolás, levélírás a barátnőnek, és kitudja még mik amik nem reggelre valók. Tudja hogy mikor kell indulnunk de mint aki be van lőve nem érdekli. 1 órával kel fel indulás előtt. Kértem már szépen, mondtam csúnyán, semmi nem használ. Csak mikor kiabálok. Ez meg senkinek se jó.
2022. jan. 13. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:
A megszégyenítést soha nem alkalmaztam és nem is fogom.
2022. jan. 13. 10:49
 42/76 anonim ***** válasza:
40%

0%_os te aztán a szuper szülő lehetsz, nem szeretnék a gyereked lenni. Bár szerintem nincs is. Ne is erőltesd.

25 éves ikreim vannak, akiket érdekes módon meg tudtam tanítani matrica nélkül arra, hogy reggel nem barátnőzünk, hanem fogat mosunk.

2022. jan. 13. 10:50
 43/76 A kérdező kommentje:
42 pedig kihagyhattad volna. Nem mindenkinek való az szülő státusz.
2022. jan. 13. 10:51
 44/76 anonim ***** válasza:
68%

A jutalmazás 20 forintokban volt már

Mert az aztán nagyon jó szülő, aki fizet a gyereknek, hogy öltözzön fel reggel :D

2022. jan. 13. 10:51
 45/76 A kérdező kommentje:
Nincs azzal semmi baj. A jutalom akármi lehet.
2022. jan. 13. 10:52
 46/76 anonim ***** válasza:
65%

42 pedig kihagyhattad volna. Nem mindenkinek való az szülő státusz.

igen, pl a jelek szerint neked nagyon nem. Szerintem szeretnéd, ha olyan gyerekeid lennének, mint nekem, és ezt elértem kiabálás nélkül... neked meg egy reggel sem megy ordibálás nélkül. Szóval légyszi, ne oszd az észt.

2022. jan. 13. 10:52
 47/76 A kérdező kommentje:
Elengedem 0%-os. Azért tartasz ennél mert mínusz már nem lehet.
2022. jan. 13. 10:53
 48/76 anonim ***** válasza:
72%

Nem tévedek. Mindkét gyerekem volt iskolaérettségi vizsgálaton, logopédiai probléma miatt és minden terület szakembere elmondta, hogy melyek a feltételei.

Az idő fogalma, érzékelése, az ezzel összefüggő kötelesség tudat is része.

Az, hogy jól tanul összead/kivon/olvas/ír még nem minden. Az enyémek is tudtak már oviban, az IQ-juk 120 felett volt (tesztelték őket a fejlesztések során), a beszédhibájuk miatt mégis maradtak egy évet.

Ez egy komplex dolog. Sok apró, laikus számára észre sem vehető dologból áll.

2022. jan. 13. 10:53
 49/76 anonim ***** válasza:
62%
48, hagyd, szuperanyu nem fogja megérteni...
2022. jan. 13. 10:55
 50/76 anonim ***** válasza:
83%

Az én gyerekem bent van időre és nem nyelek ideget.

A tiéd otthon tököl és te olyan sík ideg vagy, hogy itt panaszkodsz.

De persze, te csinálod jól :DDDDD

2022. jan. 13. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!