Reggeli suliba indulás alsóban. Tippeket kérek, hogyan készüljön el időre, mert annyi ideget nyelek hogy rá fog menni az egészségem. Hogy csináljátok?
Kiveszed a kezéből és folytatjátok a napi rutint. A folytonos kiabálással az a gond hogy megszokja és rájön hogy csak akkor figyeljen amikor kiabálsz, addig úgy sincs következmény.
Legyen egy jutalmazós tábla, ha időben elkészült stb. Kap egy pl. Csillag matricát, 5 csillag =1 nagy matricával. 1 nagy matrica meg = vmi apró játékkal amit szeret pl. Kinder tojás vagy lehet egy kedvelt program is.
Egy órát nem állhatok mögötte. A jutalmazás 20 forintokban volt már, de valamiért elhagytuk. Valami jutalmat kipróbálok majd. Bár nem tudom miért kell jutalmazni azt ha a saját dolgát elvégzi.
Olyan jó időben ébresztem, mindenre lenne idő. Én már korábban felkelek hogy az én készülésemmel ne menjen az idő.
A 2es válaszoló szerintem nem az én kérdésemre válaszolt. Meseszerű lenne ha ez így mondásra megtörténne.
2-es vagyok. De, a te kérdésedre válaszoltam.
Ezek szerint én egy mesében élek.
Vagy csak nem hagyok rá minden hülyeséget a gyerekre...
Esküszöm én egyik nap megpróbálnám, hogy "oké akkor csináld egyedül, keress buszt ha végzel, erre nincs időm." És kimennék a szobájából. És tényleg nem mennék utána. Ha elkésik, elkésik, egy évben egyszer megtörténhet. De talán érezni fogja a súlyát, hogy bizony ez az egész tőle függ.
Más ötletem nincs, mert ha már ezt meg tudja csinálni, akkor az alap engedelmességével van gond és azt most így hirtelen egyik napról a másikra nem fogod tudni megváltoztatni.
Mennyi idős? Elsőben nálunk is ez volt, később viszont rájött, hogy neki kínos a késés, mert a tanító néni őt tolja le érte, úgyhogy most már nem húzza az időt. De ehhez kellett pár alkalom, amikor megtapasztalta ezt sajnos.
Az osztályukban van egy kislány, ahol apuka egy reggel belefáradt az egészbe, és hagyta, hogy lekéssék az első órát. Olyan fejmosást kapott a kislány utána az ofőtől, hogy azóta rend van. Lehet, hogy nektek is el kellene idáig jutni, hogy belássa, az ő érdeke elsősorban, hogy időben elinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!