Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reggeli suliba indulás alsóban...

Reggeli suliba indulás alsóban. Tippeket kérek, hogyan készüljön el időre, mert annyi ideget nyelek hogy rá fog menni az egészségem. Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Az ébredéssel nincs gond, felkel időben, aztán jön a lufifújás, rajzolás, levélírás a barátnőnek, és kitudja még mik amik nem reggelre valók. Tudja hogy mikor kell indulnunk de mint aki be van lőve nem érdekli. 1 órával kel fel indulás előtt. Kértem már szépen, mondtam csúnyán, semmi nem használ. Csak mikor kiabálok. Ez meg senkinek se jó.
2022. jan. 13. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
62%

Pedig nem mond a kettes hülyeséget egyáltalán. Kelted 0 perckor. Legyen megmondva, hogy pisilés 10-kor, táskapakolás 15-kor, kakaósbögre 25-kor, cipőfűzés 30-kor, indulás 33-kor. Nem kell mögötte állni, csak emlékeztesd a meghatározott időben a meghatározott munkafázisra. Állíts be ébresztőt rá vagy tudomisén.

Amúgy meg elfogadtam, hogy a reggelek stresszesek, de azért fejlődőképesek. :) Mostanában a hetedikes a leggázabb amúgy, a másodikosom ordibál vele, hogy már megint miattad fogok elkésni! :D

2022. jan. 13. 09:58
 12/76 A kérdező kommentje:

Ezeket mind kipróbáltam. Hogy elmondom neki hogy erre nincs időnk? Ne hagyjam rá? Mi ezeken már rég túl vagyunk, lepereg.

Gondoltam rá hogy hagyom elkésni, de nem szeretném ilyen helyzetbe hozni az osztályban, meg rossz jegyet se szeretnék ezért.

Amúgy máskor mindent megcsinál amit kérünk tőle, nincs nappal baj vele, nem dacos meg aztcsinálokamitakarok gyerek. Jól tanul, szeret is, társai is szeretik, jönnek hozzánk is. Csak a reggel. Másodikos.

2022. jan. 13. 09:59
 13/76 anonim ***** válasza:
88%

1, egy iskolás gyerek körberöhög a csillagjaiddal.

Kérdező, nem kell egy óra. Legyen annyi idő, amíg elkészültök és kész. Unatkozik, lefgolalja magát, persze, hogy nem akarja abbahagyni.

2022. jan. 13. 10:00
 14/76 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként 40 vagyok, és ugyanígy képtelen vagyok reggel elindulni. :)))) A jelenlegi kielégítő idegállapotom annak tudható be, hogy 2. éve itthonról melózok, és a reggeli idegbajt pizsamában tudom zenbuddhában szemlélni, és ha végre leléptek a kölykök, általában max 5 perc késéssel 3:) Akkor utána van időm összeszedni magam, és leülni a gép elé nyugiban.
2022. jan. 13. 10:02
 15/76 A kérdező kommentje:
11, van egy nagy mutatós óránk, mondtam neki ezeket én is, ismeri az órát, úgy van vele ha nem nézi, akkor felőle pöröghet. Ha túl megy az idő ami erre volt szánva akkor mi van, kimarad a többi? Nem vált be
2022. jan. 13. 10:03
 16/76 A kérdező kommentje:

14:)))

Hogy készülnek el max 5 perc késéssel?

2022. jan. 13. 10:06
 17/76 anonim ***** válasza:
77%
Igenis késsen el párszor, ez van túléli. Amíg nem érzékeli a késés következményét nem fog változni. Nálunk a jutalmazós rendszer bevált, gyerek függő.
2022. jan. 13. 10:06
 18/76 anonim ***** válasza:
54%

13!

Nekünk gyermekpszichiater javasolta más problémára, és nem röhögött körbe a gyerek. Nem az első voltam

2022. jan. 13. 10:07
 19/76 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs időérzeke, nem érzi hogy múlik az idő vagy nem is tudom:))
2022. jan. 13. 10:08
 20/76 anonim ***** válasza:
91%
Megmondod, hogy ezeket délután/este csinálja meg és pont. Reggel tilos.
2022. jan. 13. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!