Reggeli suliba indulás alsóban. Tippeket kérek, hogyan készüljön el időre, mert annyi ideget nyelek hogy rá fog menni az egészségem. Hogy csináljátok?
Pedig nem mond a kettes hülyeséget egyáltalán. Kelted 0 perckor. Legyen megmondva, hogy pisilés 10-kor, táskapakolás 15-kor, kakaósbögre 25-kor, cipőfűzés 30-kor, indulás 33-kor. Nem kell mögötte állni, csak emlékeztesd a meghatározott időben a meghatározott munkafázisra. Állíts be ébresztőt rá vagy tudomisén.
Amúgy meg elfogadtam, hogy a reggelek stresszesek, de azért fejlődőképesek. :) Mostanában a hetedikes a leggázabb amúgy, a másodikosom ordibál vele, hogy már megint miattad fogok elkésni! :D
Ezeket mind kipróbáltam. Hogy elmondom neki hogy erre nincs időnk? Ne hagyjam rá? Mi ezeken már rég túl vagyunk, lepereg.
Gondoltam rá hogy hagyom elkésni, de nem szeretném ilyen helyzetbe hozni az osztályban, meg rossz jegyet se szeretnék ezért.
Amúgy máskor mindent megcsinál amit kérünk tőle, nincs nappal baj vele, nem dacos meg aztcsinálokamitakarok gyerek. Jól tanul, szeret is, társai is szeretik, jönnek hozzánk is. Csak a reggel. Másodikos.
1, egy iskolás gyerek körberöhög a csillagjaiddal.
Kérdező, nem kell egy óra. Legyen annyi idő, amíg elkészültök és kész. Unatkozik, lefgolalja magát, persze, hogy nem akarja abbahagyni.
14:)))
Hogy készülnek el max 5 perc késéssel?
13!
Nekünk gyermekpszichiater javasolta más problémára, és nem röhögött körbe a gyerek. Nem az első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!