Mennyi idő telik el nálatok az ébresztés és az oviba indulás között?
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 13:37
3/12 anonim válasza:
6:10 kor ébresztem,és 6:50 kor indulunk,. addig öltözködés, reggelizés, aztán indulunk, 7:15 körül érünk az oviba gyalog, aztán én megyek dolgozni busszal...
4/12 anonim válasza:
Kb. 7-kor ébresztem vagy kel magától. Olyan 7:45-7:50kor indulunk. Nincs messze az ovi. Még itthon vagyok a testvérével.
5/12 anonim válasza:
6kor ébredünk mert akkor kel párom is , egyutt reggeli meg mese nezes es 6:50-55kor ovi (innen 4 házra van 2 perc alatt ott vagyunk még gyerekkel is)
6/12 anonim válasza:
7:50-55*
Bocsanat az elírásért :-)
7/12 anonim válasza:
Fèl 7 körül kel a fiam (magától), fèl 8 után pár perccel indulunk oviba.
8/12 anonim válasza:
Fél óra. 6-kor ébresztjük Őket, fél 7-kor indulunk bölcsibe, oviba, dolgozni.
9/12 anonim válasza:
Fél óra.6:15kor kelnek,50-kor, ideális esetben,45kor indulunk.20 perc kb az út autóval,15 km-re lakunk a várostól, ahová suliba,oviba,dolgozni járunk.
10/12 anonim válasza:
6.30 körül kelnek a gyerekek, fél 8-kor indulnak előbb a nagy iskolába, utána a kicsi oviba. 8 körül ér be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!