Mit tudok ilyen esetben tenni,vagy hova fordulni?
1 hete ilyen esetleg beteg,karanténban van így nem mehet oviba így nem is fárad el .ezért lehet hangosabb .
De esetleg felmenél és megkérdezheted mi történt.
25 Hát ezzel alaposan melléfogtál, csak tudnám minek kell egyből támadni, ha másnak más a véleménye. 🤷🏻♀️
Szerintem meg az a “csupán néhány óra” visítozás, rohangálás és trappolás is éppen elég idegőrlő, főleg 14 óra munka után, amikor haza esel, végre pihennél egy kicsit, de helyette ezt kell hallgatni. Sokan szeretik “de hát gyerek” jelszóval lerendezni a dolgot, ahelyett hogy mondjuk nem hagyják rendszeresen visítva rohangálni a gyereket a lakásban, ahol több száz másik ember is él. Itt nem egy kisbabáról van szó, aki kizárólag sírással tud kommunikálni. Mint mondtam, nem arról van szó, hogy néma csendben kell lenni, de minimális tekintettel igazán lehetnénk a másikra, gyerektől függetlenül is.
26, a kérdező írja, hogy a gyerek egy hete hangos reggeltől éjfélig, majd egy posztban írja, hogy 14 órát dolgozik. Ez ellentmondás, a kérdező túloz vagy hazudik.
Bocsánat, de egy felnőtt ember túlzására nem fogok neveletlennek nevezni egy gyereket.
Most én értem,hogy ő szabadnapos,de az nem jelenti,hogy megszűnik körülötte a világ.Ha nem a gyerekek fognak zajongani akkor más nappali zaj fogja zavarni.Porszívózás,fűnyírás,felújítás,össze vesznek a szomszédok,átrendezik a szobát,kutya egyedül marad és ugat/vonyít,mindig van valami zaj panelban.Estefelé is,nem kötelező 8-kor ágyba robbanni se gyereknek se felnőttnek,hiába vagy te fáradt. :D
A panel ilyen.Egymás hegye-hátán sok ember,vékony falak,mindenkinek van gyereke/állata/hobbija ami zajjal jár.Az én szomszédom pl zongorázik.Szomszéd bácsinál meg rendszerint ordít a tv mert rosszul hall az öreg már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!