Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tudok ilyen esetben...

Mit tudok ilyen esetben tenni,vagy hova fordulni?

Figyelt kérdés
Panelba költöztünk a párommal,viszont fölöttünk 3-4èves gyerekkel laknak,aki 1-hete megállás nèlkül trappog,rohangál sikitt,visitt,dobálózik,reggeltől èjjfèlig.
2021. dec. 14. 23:08
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
63%

1 hete ilyen esetleg beteg,karanténban van így nem mehet oviba így nem is fárad el .ezért lehet hangosabb .

De esetleg felmenél és megkérdezheted mi történt.

2021. dec. 15. 14:48
 22/44 anonim ***** válasza:
57%
Este 8 után csavard fel csumára kisgrófót had élvezzék ők is a hangzavart.
2021. dec. 15. 18:19
 23/44 anonim ***** válasza:
49%
Értem én, hogy kisgyerek, de azért mindennek van egy határa. Az, hogy egész nap visítozik, rohangál és társai, az a pofátlanság teteje. Azért van az anyja/apja, hogy rászóljon, hogy nem játszótéren vagyunk, itt mások is laknak. Nem, nem kell leragasztani és a sarokba ültetni, de ne akarjuk már megmagyarázni, hogy teljesen rendben van, hogy egy 3-4 éves gyerek folyamat visítozik meg trappol a lakásban ezzel rendszeresen zavarva a környezetét a nyugodt életükben, és ehhez a másiknak kb még jópofát is kell vágni. De bezzeg, ha valaki az ő gyerekét verné fel teszem azt alvásidőben, akkor kikérné magának. Legalábbis nálunk és több ismerősünknél is előfordult ez a jelenség, hogy az ő gyerekére senki ne merjen szót emelni, tűrje mindenki csendben, hogy játszótérnek használja a lakást, de te egyszer merjél az ő szent és sérthetetlen gyerekének az alvásidejében porszívózni, egyből jön pampogni. Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de sajnos gyakran előforduló jelenség. Egy dolog, hogy panel, de ez nem jelenti, hogy automatikusan bármit is megtehetsz. Illik tekintettel lenni a többi lakóra is, akik kötve hiszem, hogy a te gyereked vinnyogását akarják egész nap hallgatni.
2021. dec. 15. 18:25
 24/44 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudhatjuk, hogy egész nap visít vagy sem, ha a kérdező 14 órát dolgozik. Maradjunk annyiban, hogy mivel alig van otthon, néhány órát sérelmez.
2021. dec. 15. 19:29
 25/44 anonim ***** válasza:
53%

25 Hát ezzel alaposan melléfogtál, csak tudnám minek kell egyből támadni, ha másnak más a véleménye. 🤷🏻‍♀️

Szerintem meg az a “csupán néhány óra” visítozás, rohangálás és trappolás is éppen elég idegőrlő, főleg 14 óra munka után, amikor haza esel, végre pihennél egy kicsit, de helyette ezt kell hallgatni. Sokan szeretik “de hát gyerek” jelszóval lerendezni a dolgot, ahelyett hogy mondjuk nem hagyják rendszeresen visítva rohangálni a gyereket a lakásban, ahol több száz másik ember is él. Itt nem egy kisbabáról van szó, aki kizárólag sírással tud kommunikálni. Mint mondtam, nem arról van szó, hogy néma csendben kell lenni, de minimális tekintettel igazán lehetnénk a másikra, gyerektől függetlenül is.

2021. dec. 15. 20:28
 26/44 anonim ***** válasza:
59%

26, a kérdező írja, hogy a gyerek egy hete hangos reggeltől éjfélig, majd egy posztban írja, hogy 14 órát dolgozik. Ez ellentmondás, a kérdező túloz vagy hazudik.

Bocsánat, de egy felnőtt ember túlzására nem fogok neveletlennek nevezni egy gyereket.

2021. dec. 15. 20:37
 27/44 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom mi az igazság és nem is állítottam, hogy biztosan neveletlen az a gyerek, csupán annyit mondtam, hogy szerintem úgy is teljesen érthető a dolog, ha valaki “csak” néhány órát kell ezt hallgassa, főleg miután lehúzott 14 órát a melóban. Egy panellakás nem egy játszótér vagy játszóház, hogy rendszeresen ott rohangáljon a gyermek visítozva. Néha nyilván előfordul, ezzel nincs is baj, de ha ez napi szintű dolog, akkor az nagyon idegesítő tud lenni, még gyerekes szülőként is.
2021. dec. 15. 21:01
 28/44 anonim ***** válasza:
60%
Na de ha 14 órát dolgozol hogy a tökömbe hallgatod reggeltől estig?
2021. dec. 17. 10:51
 29/44 anonim ***** válasza:
47%
28as, tudod 14 órás melónál úgy van hogy kettő meló kettő szabad
2021. dec. 17. 18:23
 30/44 anonim ***** válasza:
56%

Most én értem,hogy ő szabadnapos,de az nem jelenti,hogy megszűnik körülötte a világ.Ha nem a gyerekek fognak zajongani akkor más nappali zaj fogja zavarni.Porszívózás,fűnyírás,felújítás,össze vesznek a szomszédok,átrendezik a szobát,kutya egyedül marad és ugat/vonyít,mindig van valami zaj panelban.Estefelé is,nem kötelező 8-kor ágyba robbanni se gyereknek se felnőttnek,hiába vagy te fáradt. :D

A panel ilyen.Egymás hegye-hátán sok ember,vékony falak,mindenkinek van gyereke/állata/hobbija ami zajjal jár.Az én szomszédom pl zongorázik.Szomszéd bácsinál meg rendszerint ordít a tv mert rosszul hall az öreg már.

2021. dec. 18. 01:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!