Oviból ebéd után hazajött. Ez hátrányosan érintette később gyermekedet az iskolában?
Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akik hasonlóan tettek.ma 10:46
3/9 anonim válasza:
Én egy évig voltam anno ovis, és akkor is csak délig, soha nem aludtam ott. Kitűnő tanuló voltam végig (és nem is voltam még hat éves, amikor suliba mentem, októberi vagyok).
Mondjuk az is igaz, hogy volt kival bandáznom délután ovi helyett, nem a lakásban ültem a szüleimmel. :)
4/9 anonim válasza:
Én sosem aludtam ott az oviban. Semmi hátrányom nem származott belőle... Apukám még csak egy évig volt ovis, neki se lett tőle baja, sőt.
5/9 anonim válasza:
érdekelne a sok szerecsnétlen, aki lehúzott, mégis mi a retek a problémátok...
6/9 anonim válasza:
Én se aludtam ott és egyik gyerekünk se. Nem lett belőle hátrányunk egyikünknek sem.
9/9 anonim válasza:
Lányom amikor nem dolgoztam elhoztam ebéd után ,ha dolgoztunk akkor Meg 4-4-30 között jött haza.
Mai napig jó tanulo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!