Van még olyan akinek nem a normák szerint eszik a gyereke?
Pl ma reggel a tegnapi maradékot reggelizték tört krumpli, rántott camamber. Ritka az, hogy rántottát kér vagy szendvicset reggel. De pl ha itthon vannak nap közben inkább megeszik. De reggel általában az előző napi maradékot kérik, legyen az leves, vagy rántott zöldség.Az oviba "normálisan" esznek a többiekkel együtt majdnem ugyan azt mint amit a többiek.
2,5 és 4 évesek. Mindent megesznek (húst nem), teljesen egészségesek. Csak múltkor volt itt valaki és úgy elcsodálkozott,hogy lasagne-t eszik reggel a kicsi. Van még ilyen család? 😁
Gondolom nem maguktól találták ezt ki.Én nem tudnék főtt kaját reggelizni,így a gyerekeimnek eszébe sem jut,hogy azt akarjanak enni.
Egyébként meg hol előírás az,hogy nem lehet főtt kaját reggelire enni.Ha azt akarnak egyenek azt,legalább esznek!🤷
"Az, hogy nem esznek húst sokkal fontosabb kérdés mint az, hogy reggelre meleget eszik"
Vegetáriánus gyerekek milliói nőnek fel egészségesen. Itthon meg nézd meg a húszabáló magyar társadalom gyerekeit, csupa elhízott, cukorbeteg 10 éves.
Ja, nem arra céloztam, hogy a húst lesz cukorbeteg. Csak hogy itt mindig úgy kiakadnak, ha valakinek a gyereke nem eszik húst, köznen a többség full egészségtelenül eteti a gyerekét, megelölegezve neki mindenféle betegséget és problémát.
A túlsúlyos gyerekek szülei szerintem meg se szólaljanak táplálkozás témájában, mert nevetséges.
"húszabáló magyar társadalom gyerekeit, csupa elhízott, cukorbeteg 10 éves."
De nem a hústól!
Semmi gond nincs azzal h főttet esznek reggelire.
Az sem égbekiáltó gond h nem esznek húst. Csak figyelj arra h változatosan egyenek és legyen a húst helyettesítő fehérje forrás az étkezésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!