Van még olyan akinek nem a normák szerint eszik a gyereke?
Figyelt kérdés
Pl ma reggel a tegnapi maradékot reggelizték tört krumpli, rántott camamber. Ritka az, hogy rántottát kér vagy szendvicset reggel. De pl ha itthon vannak nap közben inkább megeszik. De reggel általában az előző napi maradékot kérik, legyen az leves, vagy rántott zöldség.Az oviba "normálisan" esznek a többiekkel együtt majdnem ugyan azt mint amit a többiek.
2,5 és 4 évesek. Mindent megesznek (húst nem), teljesen egészségesek. Csak múltkor volt itt valaki és úgy elcsodálkozott,hogy lasagne-t eszik reggel a kicsi. Van még ilyen család? 😁
2022. szept. 22. 08:42
11/14 anonim válasza:
Ha a szénhidrát,zsír, fehérje, rost tartalom megfelelő,akkor mindegy, hogy mit esznek. A szokásos reggeli szendvics meg rántotta beidegződésen túl is vannak ételek. Az enyém pl nem enné meg reggelire,amiket leírtál, de ha a tieid ilyenek, annak örülni kell. Én már nem tudom,mit magyarázzak, könyörögjek, fegyelmezzek, fejem tetejére álljak, hogy egészségesebben étkezzen a gyerekem..
12/14 anonim válasza:
Nálunk én vagyok ilyen, a gyerekeim tök konzervatívan esznek 😄 Én simán megeszem reggelire az előző napi ebédet, ők ilyet sosem tennének.
13/14 anonim válasza:
Gondolom a húst sem maguktól találták ki hogy nem eszik meg. Itt nem a mit eszik reggelire a probléma.
14/14 A kérdező kommentje:
De képzeld, maguktól.
2022. nov. 5. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!