2 éves fiam ebéd után nehezen elaltatható, tiltakozik az alvás ellen. Este is 1 óra, mire elalszik. Igaz utána végigalussza az éjszakát. Utalhat az elalvási nehézség valamilyen betegségre?
Figyelt kérdés
Emellett eléggé többemberes gyerekről van szó, a hisztik is gyakoriak sajnos.2023. dec. 10. 14:37
1/5 anonim válasza:
A másfél évesemre mind igaz amit írtál. Szerintem normális.
2/5 anonim válasza:
Az én másfél évesem is ugyanilyen. Ő napközben másfél órát alszik, ha negyed órával is tovább alszik, akkor éjjel visítva kell visszahurcolni a szobájába, úgyhogy ha nem kel másfél óra után, akkor én keltem. Úgy picit jobb a helyzet.
3/5 anonim válasza:
2 évesen állítólag jelentkezik valami tiltakozásuk az alvás ellen. Az enyém októberben volt 2 éves. Pár hétig neki is nagyon kínkeservesen ment a nappali és az esti alvás is. Most talán (kopp-kopp) kezd visszaállni.
4/5 anonim válasza:
agyilag fárazt le
Vagy menyjetek ki sétálni
Cukort ne adjál neki
En szerintem nem éri inger elég
5/5 anonim válasza:
Menjetek ki délelőtt és délután is sétálni, mivel ebben az időben ez a megoldható.
Az én fiamat nagyon nehezen lehetett mindig is elaltatni, ami segített az, hogy délelőtt is és délután is kb 1 órát kint voltunk.
Volt hogy csak a boltba mentünk el, vagy csak sétáltunk, vagy csak buszoztunk, de az mindig segített az altatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!