Tapasztalt birkozó anyukák! Hogy lehet beadni a gyereknek a lázcsillapító szuszpenziót, ha a gyerek tiltakozik ellene?
39fokos láza van!
Se az adagolóval,se kiskanálból nem fogadja el a 4éves!
Este probáltam neki beadni,de nagy ívben kiköpte...
Akkor marad a kúp!!
Hütöfürdö...
Az én 4 évesem egyszerüen szereti a gyógxszerét....Szegénykémnek tüdögyulladása van az öccsével együtt.
Kúp? Milyen kúp? Mi a neve?
Kádunk nincs sajnos csak zuhanykabinunk!
Jobbulást a gyerkőceidnek!! :)
Nyugodtan keverd bele egy stampóspohárnyi teába...azt mondod,hogy mézes tea.
Nekem van lázcsillapító kúpunk is(paracetamol),de a lányom meglátja és már mondja,hogy nem kell.Ìgy az marad a fiamnak.A lánynak a nurofen.
Nektek is jobbulást.
Mi ma megyünk vissza a gyerekekkel a dokihoz.
Lázcsillapító kúp!Nurofen pl.
másfél évesem is kiköpi az összes gyógyszert így mindig kúpot kap
Műanyag fecskendővel is a szájába tudod fecskendezni.
Mondjuk nekem sem fogadta el. Főleg, hogy amikor magas láza volt, eléggé erőltettük.
Én is finom mézes citromos teába szoktam bele keverni, és még ráadásként szívószálat is adok hozzá :)
Egy kicsit lehet ilyenkor édesebb a tea, úgy szerintem nehezebben szúrja ki a gyógyszert benne, pláne a gyümi teában a gyümi ízesítésű gyógyszereket.
Nem hinném, hogy befolyásolja az adagot, felszívódást. Eddig nekünk mindig minden gyógyszer hatott a fent említett formában.
14:25 vagyok
Lefelejtettem, hogy egy fél pohárnyi langyos teába szoktam belecsempészni a gyógyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!