3évessel TSMT? Hogy csinâljâtok, ha nagyon nem akarja, és tiltakozik?
Mi most jelenleg sehogy. Az utolsó feladatsort egy hétig normálisan csinálta, aztán nem akarta. Onnantól kezdve minden második nap harcolni kellett,hogy egyáltalán elkezdjük, és a 20 perces torna, jó ha megvolt háromnegyed óra alatt. Én a végén már kevesebb ismétlésszámmal csináltam a feladatokat, volt, hogy néha egyet-egyet ki is hagytam.
Másfél hónapja úgy döntöttem,hogy a következő feladatsor előtt pihenőt adok neki. Most decemberben kellene elkezdeni, de nem tudom milyen lesz!
én azt mondtam, hogy a torna kell, nem kívánság műsor, ha tetszik ha nem, csináljuk. szóval szigorúan. hát nem jött be, 3 éves korában abba kellett hagynunk ;)
próbáld meg játékosan, amit tud, maga csináljon, esetleg amit nagyon nem szeretne, hagyjátok ki. nálunk a kényszer annyira nem jött be, hogy tényleg nem tudtuk csinálni, itthon kellett volna ugye, de mivel nem ment, jártunk, de végül az oktató mondta, hogy fejezzük be...
aztán beírattam úszni, nyáron sokat hintázott, itthon bohóckodtunk, bukfenceztünk, széken pörgettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!