Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 28hónapos kislányom miért...

28hónapos kislányom miért tiltakozik a nappali alvás ellen és mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2 éves koráig cumival aludt el, aztán átment a cumisüvegre, amire nagyon rászokott és ha fenn volt, akkor is mindig a szájában lógott. Féltettem a fogait, így kb 1 hónapja elvettem tőle a cumisüveget. kb 1 hétig sírta vissza, aztán 1 hét nyugi, de 2 hete jött ez az alávsprobléma. Minden nap bömböl ha ágyba teszem, és szinte álomba sírja magát. Ha felébred, megint jókedvű.

2013. márc. 8. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a kislányom másfél éves kora óta nem alszik nappal, de akárhogy is próbáltam nappal altatni nem ment.Egyszer sírógörcsöt kapott, na akkor azt mondtam nem....ha majd álmos lesz alszik.....azóta sem alszik nappal, kivétel ha beteg.Most 3 éves.A kisfiam 10 hónapos de már ő is csak egyszer alszik akkor is csak 1-1,5 órát.Szerintem ne erőltesd, legalábbis nálunk nem vált be.Így nálunk este fél 7 fürdés 7-kor mind a kettő alszik reggel 5-6-ig.Kislányom ujjszopós, kisfiam szövetpelenkával alszik, sose kellet egyiknek sem a cumi.
2013. márc. 8. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem sem alszik délben, de cserébe este 6-kor vacsi, 6:30 fürdés, 7-de alapok mint a bunda!

Nyugodt lehetünk kettesben a férjemmel:)

2013. márc. 8. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!