Mit tudok ilyen esetben tenni,vagy hova fordulni?
31/44 A kérdező kommentje:
Úgy hallgatom hogy 2-2 ben dolgozom,ès mikor haza èrek már a lèpcsőházban hallani majd onnantól 2-3órán keresztül,mikor nem vagyok otthon a mellettem lakó, illetve a párom hallgatja meg mèg 1-2szomszèd,szóval az okoskodásból nem kèrek költözzetek oda ès hallgassátok, magyarázni lehet
32/44 A kérdező kommentje:
Tudom milyen a panel èlet nem kell bemutatni,laktam olyan helyen ahol fölöttem 3gyerek lakott 2-4-7èvesek ès fèl èvig kb nem tudtam hogy felettem laknak,èrdekes hogy náluk ezt sikerült be tartani,itt viszont nem
De tőlünk mit a sz.art vársz? Ha ekkora hévvel tudod osztani az észt itt, akkor ballagj fel az emeletre, csengess be, és panaszold el nekik a bajod. Ahhoz már nincs nagy arcod, igaz? Csak itt pampogni, meg a hátuk mögött akarod feljelenteni őket valahol a hangos gyerek miatt.
2021. dec. 18. 10:41
34/44 A kérdező kommentje:
Felmentem nem egyszer bekopogtam,válasz: gyerek nem tudok mit csinálni ès rám vágta az ajtót
35/44 A kérdező kommentje:
Ki beszèlt arról hogy fel jelentès?! Olvasni nem tudsz?!
"Mit tudok ilyen esetben tenni,vagy hova fordulni?" Ez a kérdésed. Mégis mit jelent, ha nem aut, hogy valahol be akarod jelenteni a hangoskodást?
2021. dec. 18. 10:58
37/44 A kérdező kommentje:
Ès leirtam a feljentèst is?! Szerintem ilyet nem olvastál...
38/44 A kérdező kommentje:
Talán megoldani a problémát nem feljelentést tenni,senki nem mondta de látom te már ki csavarod a dolgokat...
Kérdező, ha az anyja tipikus “dehát gyerek, ez van” mentalitással van megáldva, akkor vágjátok vissza. Ha ők sincsenek szemernyi tekintettel sem rátok és a többi szomszédra, akkor neked/nektek miért kéne? Amikor ők pihennének, kapcsold be a zenét, csörömpölj, hangoskodj. Vagy a párod, ha ő van otthon. Érezzék ők is a törődést. Az ilyen másból úgy se ért, csak ha lesüllyedsz a szintjére..
Nekünk is volt hasonló szomszédunk, bár ott nem kölök vinnyogott, de lehetetlen volt tőlük nyugodtan pihenni a saját otthonukban. Hiába szóltunk szépen-csúnyán, semmi. Na aztán meguntuk és felvettük az ő stílusukat, el kezdtünk mi is nagy robajjal élni a lakásban. Gondolhatod, hogy máris nem tetszett nekik, jöttek nyígni, hogy mi milyen hangosak vagyunk. Hát így jártak. Érdekes, utána visszavettek és képesek voltak pl normálisan járkálni a lakásban, nem úgy, mint egy elcseszett víziló.
2021. dec. 18. 11:08
40/44 A kérdező kommentje:
39/tegnap rendőrt hivtak ránk mert a párom fel mert menni ès szólni úgy 23óra után,miután a gyerek már a labdát dobálta oda vissza,ès elèg kellemetlen mikor hajnali 3kor kel a munkája vègett, az volt erre is a válszuk menjen el máshova dolgozni vagy pihenjen abba a 2-3órába amig a gyerek nincs otthon,mert a mama elviszi.hozzáteszem ők bèrlők,mi viszont nem..
További kérdések: